CHAMPIONS LEAGUE

Έγραψε ιστορία ο Γουίλσιρ

Έγραψε ιστορία ο Γουίλσιρ

Ο Τζακ Γουίλσιρ έγινε ο Άγγλος παίκτης που έχει σημειώσει το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Champions League. Διαβάστε ποιον πέρασε, ποιος παίκτης της Άρσεναλ εξακολουθεί να κρατάει το ρεκόρ με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του συλλόγου και για πόσο δεν προσπέρασε τον Αλέξη Αλεξούδη.

Ούτε μισό λεπτό δε χρειάστηκε ο Τζακ Γουίλσιρ για να χριστεί σκόρερ στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μαρσέιγ.

Το ξεκίνημα για τους "κανονιέρηδες" ήταν ονειρικό με τον Άγγλο μέσο να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ και να γίνεται ο Άγγλος με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Όπως επιβεβαίωσε η UEFA μέσω του Twitter το γκολ του Γουίλσιρ μπήκε στο 29.56'' και έγινε το 12ο τέρμα που σημειώνεται πριν τη συμπλήρωση μισού λεπτού. Έτσι ο παίκτης της Άρσεναλ κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχε ο Ρούνεϊ, ο οποίος ως τώρα ήταν ο Άγγλος με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του Champions League με αυτό που είχε σημειώσει τον Μάρτιο του 2010 κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (1.05').

Από εκεί και πέρα, το γκολ του Γουίλσιρ δεν αποτελεί ρεκόρ για την Άρσεναλ, αφού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εξακολουθεί να έχει τα πρωτεία με το τέρμα που είχε πετύχει κόντρα στην Αϊντχόφεν (20.07''). Τέλος, να σημειωθεί πως ο Γουίλσιρ δεν κατάφερε να περάσει και τον Αλέξη Αλεξούδη, τον Έλληνα με το πιο γρήγορο γκολ στο Champions League, το τέρμα του οποίου με την Άαλμποργκ είχε μπει στο 28.46''.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ