SPORTS & GOSSIP

Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα - Η εντυπωσιακή ανάρτηση με τον Αλμπέρτο Μποτία

Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα - Η εντυπωσιακή ανάρτηση με τον Αλμπέρτο Μποτία
INSTAGRAM /@FOUREIRA

Ξαπλωμένη στο πλευρό του συντρόφου της Αλμπέρτο Μποτία η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και δέχθηκε κύμα αγάπης στο Instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε την αποκάλυψη που όλοι περίμεναν και το απόγευμα της Κυριακής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο τρυφερά στιγμιότυπα στα οποία απεικονίζονται εκείνη και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία να βρίσκονται ημίγυμνοι και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως περιμένουν το μωράκι τους, ενώ δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ανάρτηση "έριξε" το Instagram ενώ από τους πρώτους διάσημους φίλους της τραγουδίστριας που έσπευσαν να της ευχηθούν ήταν η επίσης εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Κόνι Μεταξά και η Κατερίνα Καινούργιου.

Σημειώνεται πως τον τελευταίο καιρό έντονη ήταν η φημολογία πως η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, με τις φήμες να ξεκινούν όταν η τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις live εμφανίσεις της, επικαλούμενη λόγους υγείας.

ΠΗΓΗ: NEWS247

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ