STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εγκρίθηκε η προκήρυξη των play off

Εγκρίθηκε η προκήρυξη των play off
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League όπου μεταξύ άλλων εγκρίθηκε η προκήρυξη των play off, ενώ έγινε συζήτηση και για το μπαράζ.

Εγκρίθηκε την Τρίτη (11/2) η προκήρυξη των αγώνων των play off της Super League, από το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο μετά από αρκετό καιρό έδωσε το παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Παράλληλα έγινε συζήτηση και για την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ μεταξύ του 16ου της Super League με τον τρίτο των play off της Football League.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου:

" Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση η Γ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη Αγώνων Κατάταξης Πρωταθλήματος Ανδρών SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, αγωνιστικής περιόδου 2013 – 14. (Play Off).

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Συζητήθηκαν θέματα διεξαγωγής αγώνα Κατάταξης Μπαράζ (Τηλεοπτική κάλυψη, εκτύπωση – διανομή εισιτηρίων, εμπορικά έσοδα κ.α.)

2/ Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή έρευνας Ανταγωνιστικότητας του Πρωταθλήματος και η συσταθείσα επιτροπή θα αξιολογήσει τις παραμέτρους της.

3/ Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη διεξαγωγή του 2ου Συνεδρίου Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου “FootbAllabout”, Γενικής Συνέλευσης των Ευρωπαϊκών Λιγκών Ποδοσφαίρου (EPFL) και της 1ης Εμπορικής Έκθεσης Ποδοσφαίρου "FootbAllAbout Sports Expo" (20-22 Μαρτίου 2014).

4/ Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση επί των συμπερασμάτων της Έρευνας του Ι.Ο.Β.Ε".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ