ΠΑΟΚ

Εγγυήσεις από Φλωρίδη για να προχωρήσει ο έλεγχος

Εγγυήσεις από Φλωρίδη για να προχωρήσει ο έλεγχος

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών πριν μπει ορκωτός να εξετάσει τα βιβλία της ΠΑΕ. Τα στοιχεία για το επιχειρηματικό στίγμα του Κωνσταντινουπολίτη και οι συζητήσεις για το σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Μετά την δημόσια εκδήλωση του ενδιαφέροντος του Βασίλη Φλωρίδη για επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι δύο πλευρές και ο Θανάσης Κατσαρής για λογαριασμό του Ερασιτέχνη έχουν συνεχείς επαφές προκειμένου να καθοριστούν οι όροι οι οποίοι θα "ανάψουν το πράσινο φως" για να προχωρήσει ο έλεγχος των οικονομικών της ΠΑΕ από ορκωτό λογιστή της πλευράς Φλωρίδη-Σαχπατζίδη.

Το βράδυ της Τρίτης (5/7) έγινε γνωστή η πρόθεση του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ να ζητήσουν την υπογραφή ενός συμφώνου εμπιστευτικότητας, το οποίο θα δεσμεύει τις δύο πλευρές να μην δοθεί κανένα στοιχείο της ΠΑΕ στη δημοσιότητα.

Στο σύμφωνο εμπιστευτικότητας, μάλιστα, θα υπάρχει μία ρήτρα την οποία θα καλείται να καταβάλει κάθε πλευρά αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Το πρωί της Τετάρτης (6/7), πάντως, δημιουργήθηκαν διαφορετικές σκέψεις. ΠΑΕ και Ερασιτέχνης, προκειμένου να μην κατηγορηθούν ότι δημιουργούν καθυστερήσεις στην προοπτική επένδυσης, είναι ανοιχτοί στο να μην θέσουν, τελικά, ως απαραίτητη προϋπόθεση την υπογραφή συμφωνητικού εμπιστευτικότητας, αρκεί ο Βασίλης Φλωρίδης να δώσει εγγράφως κάποια στοιχεία που να αποδεικνύουν το επιχειρηματικό προφίλ του (ΑΦΜ, ποιες εταιρίες έχει στην κατοχή του, ποια είναι η οικονομική κατάστασή του). Όπως όλα δείχνουν, μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ