ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφυγε πρωταθλητής ο Μπέκαμ

Έφυγε πρωταθλητής ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποχαιρέτησε τους LA Galaxy με ιδανικό τρόπο, καθώς η ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα, νικώντας για 2η σερί χρονιά στο τελικό τους Houston Dynamo. "Τhank you Beckham", φώναζαν οι φίλαθλοι όταν ο Άγγλος αντικαταστάθηκε στο 95'

Οι Los Angeles Galaxy αναδείχθηκαν πρωταθλητές στις ΗΠΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τελευταίο ματς του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την φανέλα τους.

Επικράτησαν με 3-1 των Houston Dynamo (όπως και πέρσι, αλλά με 1-0) στο τελικό του πρωταθλήματος ή αν θέλετε... MLS Cup 2012, όπως ονομάζεται και έφτασαν στην κορυφή για 4η φορά στην ιστορία τους.

Ο τελικός διεξήχθη στο "Home Depot Center" της Καλιφόρνια και LA Galaxy χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή, καθώς στο 44' άνοιξε το σκορ ο Κάλεν Καρ για την ομάδα του Χιούστον.

Ο Ομάρ Γκονσάλες με κεφαλιά ισοφάρισε στο 60' και στο 65' ολοκληρώθηκε η ανατροπή με εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού, Λάντον Ντόνοβαν (ίσως τελευταίο ματς και για αυτόν).

Το πέναλτι προήλθε από χέρι αμυντικού μετά από γυριστό του Ρόμπι Κιν, ενώ ο Ιρλανδός κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι στο 93', το εκτέλεσε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

"Τhank you Beckham"

Στο 95ο λεπτό ο ο Μπέκαμ αντικαταστάθηκε για να γνωρίσει φυσικά την αποθέωση μέσα σε χειροκροτήματα και αγκαλιές και το κοινό να φωνάζει "thank you Beckham"!

Τρίτη φορά αντίο με τίτλο ο Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποχαιρέτησε τους Los Angeles Galaxy με τον καλύτερο τρόπο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτή είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που ο Άγγλος άσος κατακτά το πρωτάθλημα στο τελευταίο του ματς με αυτήν, καθώς το ίδιο έγινε το 2003 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 2007 με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έφυγε πρωταθλητής ο Μπέκαμ
Έφυγε πρωταθλητής ο Μπέκαμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ