ΑΡΗΣ

Έφθασε η μέρα υπογραφής για τον Καστίγιο

Έφθασε η μέρα υπογραφής για τον Καστίγιο
Καστίγιο INTIME SPORTS

Η 30η Ιουνίου έμελλε τελικά να είναι η μέρα της υπογραφής του διετούς συμβολαίου του Νέρι Καστίγιο με την ΠΑΕ Άρης.

Ο διεθνής Μεξικανός που στα τέλη της περασμένης εβδομάδας αποδεσμεύθηκε από την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι έτοιμος μετά από συνεχείς αναβολές να βάλει την υπογραφή του.

Χθες εξάλλου ο Καστίγιο πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού συμμετείχε στην επίσημη «πρώτη» προπόνηση του Άρη υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης.

Εκεί συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και πλέον αφού σήμερα υπογράψει θα πάρει την φανέλα με το Νο10 του Άρη και μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα του και θα κληθεί να κάνει πράξη την χθεσινή του δήλωση.

Αυτή με την οποία τόνισε πως στόχος του Άρη θα πρέπει να είναι η κορυφή του νέου πρωταθλήματος της Super League και η κατάκτησή του, με τον Καστίγιο να πρέπει να σημειωθεί πως ήταν κανονικά παρών και το απόγευμα της Δευτέρας στην πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται απλώς πως σε περίπτωση μεταπώλησης του διεθνή Μεξικανού σε άλλη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2013 που θα ολοκληρωθεί το διετές συμβόλαιό του με τον Άρη, η Σαχτάρ Ντόνετσκ όπου ανήκε μέχρι και τα τέλη της περασμένης εβδομάδας όταν και ολοκληρώθηκε η αποδέσμευσή του θα έχει το 60% αυτής.

Κι όσο για το υπόλοιπο 40%; Αυτό θα αντιστοιχεί 20% στον Καστίγιο και το υπόλοιπο 20% στην ΠΑΕ Άρης με τον διεθνή Μεξικανό και την ομάδα της Θεσσαλονίκης την στιγμή αυτή να έχουνε το μυαλό τους στο σήμερα και μόνο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ