SERIE A

Έφτασε τα 14 κρούσματα η Βενέτσια, στον αέρα το ματς με την Ίντερ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Μίλαν με την Βενέτσια στο Σαν Σίρο για την Serie A | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Μίλαν με την Βενέτσια στο Σαν Σίρο για την Serie A | 22 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο κορονοϊός χτύπησε βαρύτατα την Βενέτσια, με τη νεοφώτιστη της Serie A να κάνει γνωστό πως έφτασε πλέον τα 14 κρούσματα εντός της ομάδας και το ματς πρωταθλήματος με την Ίντερ το ερχόμενο Σάββατο να κινδυνεύει να αναβληθεί.

Η Βενέτσια προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου (22/1, 19:00, COSMOTE SPORT 9 HD και LIVE από SPORT24) απέναντι στην Ίντερ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν έχει να σκέφτεται μόνο τους πρωταθλητές Ιταλίας αλλά και έναν εχθρό εντός των τειχών.

Ο λόγος για τον κορονοϊό που τείνει να αποδεκατίσει τους νεοφώτιστους, με τα "φτερωτά λιοντάρια" να γνωστοποιούν μέσω ανακοίνωσης ότι πέρα από τα περιστατικά κορονοϊού που είχαν καταγραφεί στις 15 Ιανουαρίου "κατά τη διάρκεια των τεστ που διενεργούνται καθημερινά τις τελευταίες ημέρες, προέκυψαν 10 νέα κρούσματα Covid-19 που ανεβάζουν σε 14 το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων εντός της ομάδας".

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, από τα 14 κρούσματα, τα 8 αφορούν ποδοσφαιριστές και τα 6 μέλη του επιτελείου, με το νούμερο των παικτών που είναι θετικοί να χτυπάει καμπανάκι ενόψει του ματς με την Ίντερ.

Και αυτό γιατί με βάση το νέο πρωτόκολλο, ένα ματς αναβάλλεται σε περίπτωση που υπάρχουν 9 παίκτες θετικοί στον κορονοϊό από τους 25 που διαθέτει το ρόστερ, δηλαδή το 35%.

Σε περίπτωση μάλιστα που αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων στα νέα τεστ που αναμένεται να γίνουν μέσα στο προσεχές 24ωρο, τότε η Ίντερ θα δει πιθανότατα και δεύτερο παιχνίδι της στο τελευταίο διάστημα να αναβάλλεται, μετά από εκείνο με την Μπολόνια, που ήταν προγραμματισμένο για την 6η Ιανουαρίου στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα".

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ