ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Έδεσε Ρομέου και Μπεν Σαμπάτ

Έδεσε Ρομέου και Μπεν Σαμπάτ
INTIME SPORTS

Μετά από τους Αθανασιάδη και Ιγκόρ που ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με τον Πανθρακικό πήραν σειρά οι Ρομέου και Μπεν Σαμπάτ για έναν ακόμα χρόνο.

Ρομέου και Μπεν Σαμπάτ ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για έναν ακόμα χρόνο με τον Πανθρακικό ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν προ ημερών οι Αθανασιάδης και Ιγκόρ.

Οι συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές είχε διαφανεί τις τελευταίες μέρες ότι βρίσκονταν σε καλό δρόμο και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.Ειδικά στην περίπτωση του Ρομέου φάνηκε ξεκάθαρα η εμπιστοσύνη του Άκη Μάντζιου αλλά και της διοίκησης της ΠΑΕ Πανθρακικός στο πρόσωπό του παρά τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε.

Ο Βραζιλιάνος έχει υποστεί τελικώς ρήξη χιαστών που θα τον κρατήσει έξι μήνες εκτός δράσης κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα τον Οκτώβριο.Κι όσο για τον Ισραηλινό Σαμπάτ αν και αποκτήθηκε τον Ιανουάριο μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Super League και κατ΄ επέκταση των υποχρεώσεων του Πανθρακικού έφθασε ήδη τις 11 εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ.

Οι εμφανίσεις του ήταν επόμενο να κερδίσουνε τον Μάντζιο που έδωσε το οκ στη διοίκηση της ΠΑΕ να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο που προβλεπόταν στην αρχική συμφωνία των δυο πλευρών.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ