ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έχει και ο Παναθηναϊκός "συνθετικό"!

Έχει και ο Παναθηναϊκός "συνθετικό"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Παρασκευή (29/7) και οι πράσινοι θα συγκεντρωθούν το Σάββατο το απόγευμα στο "Γ. Καλαφάτης". Πώς προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του ο Ιταλός.

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν είχαν την Παρασκευή (29/7) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο το απόγευμα στις 6.30μ.μ. και τότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την ρεβάνς με την ΑΪΚ.

Μια ρεβάνς ειδικών συνθηκών από τη στιγμή που ο επαναληπτικός θα γίνει στο "TELE2-Arena" το οποίο έχει συνθετικό χλοοτάπητα και αυτό αλλάζει τα δεδομένα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο "Γ. Καλαφάτης" υπάρχει ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, αυτό που προπονούνται τα τμήματα της ακαδημίας. Και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών να πραγματοποιηθεί σε αυτό το γήπεδο ώστε οι παίκτες του τριφυλλιού να αρχίσουν να συνηθίζουν. Χωρίς βέβαια οι παίκτες να έχουν ήδη κάποια σχετική ενημέρωση.

Να τονίσουμε όμως ότι το πλαστικό γήπεδο του "Γ. Καλαφάτης", για το οποίο ήταν ενήμερος ο τεχνικός της ΑΪΚ Ρίκαρντ Νόρλινγκ, δεν είναι "τελευταίας γενιάς" όπως η έδρα της Χάμαρμπι και αυτό παίζει τον ρόλο του.

Πρωί και απόγευμα βίντεο από ματς της ΑΪΚ

Εν τω μεταξύ σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία του αγώνα της Λεωφόρου μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι τις προηγούμενες μέρες να μην είχε δείξει βίντεο από ματς του αντιπάλου στους παίκτες του αλλά την ημέρα του αγώνα τους έδειξε δυο φορές.

Οι πράσινοι τόσο το πρωί όσο και πριν αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή είδαν βίντεο από ματς της ΑΪΚ τα οποία είχαν παρακολουθήσει οι Σάσο, Νίλσον και είχαν ενημερώσει σχετικά τον Ιταλό τεχνικό και τους συνεργάτες του.

Ο Στραματσόνι έδωσε και τις οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του και στάθηκε κυρίως στην εκτέλεση των στημένων φάσεων από την ΑΪΚ θέλοντας οι ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ