ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έχασε τη νίκη στο 90'

Έχασε τη νίκη στο 90'
INTIME SPORTS

Με δύο γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι ο Ατρόμητος νικούσε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μέχρι το 90, όταν ισοφαρίστηκε σε 1-1, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έδειξε καλά στοιχεία.

Αρκετά καλή ήταν η εμφάνιση του Ατρόμητου στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί αγγλικού εδάφους.

Απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ομάδα της League One, οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν σοβαροί, άγγιξαν τη νίκη και τελικά ισοφαρίστηκαν στο 90', σε ένα παιχνίδι που είχε τέσσερα γκολ.

Δείτε εδώ LIVE της αναμέτρησης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Ατρόμητος

Μπορεί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να προηγήθηκε μόλις στο 2', σε μία φάση που η άμυνα του Ατρόμητου δεν αντέδρασε καθόλου καλά αφήνοντας μόνο του τον Πόρτερ, όμως η συνέχεια ήταν αντιστρόφως ανάλογη. Με τον Ναπολεόνι σε πολύ καλή μέρα, το Παπαδόπουλο άξιο συμπαραστάτη του και τους μέσους της ομάδας να κλείνουν καλά τους χώρους και να κλέβουν μπάλες οι Περιστεριώτες δε δυσκολεύτηκαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Μόλις στο 10' ο Παπαδόπουλος δοκίμασε ένα σουτ, ο Λονγκ απέκρουσε και ο Ναπολεόνι από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας η απόδοση της ομάδας του Γιώργου Παράσχου άρχισε να πέφτει. Παρόλα αυτά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Ναπολεόνι χτύπησε και πάλι με εξαιρετικό τελείωμα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε καλά για τον Ατρόμητο με τον Παπαδόπουλο να απειλεί. Ωστόσο, οι πολλές αλλαγές που είχαν γίνει και οι ακόμα περισσότερες που έγιναν στη συνέχεια δε βοήθησαν στο να μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει καλή εικόνα. Αυτό, βέβαια, ήταν απόλυτα φυσιολογικό, αφού ούτε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έκανε τίποτα το ιδιαίτερο. Ο ρυθμός ήταν πολύ κακός, οι διακοπές αρκετές και το μόνο άξιο αναφοράς ήταν το γκολ της αγγλικής ομάδας στο 90'. Μία μπαλιά στο πίσω δοκάρι ήταν και πάλι αρκετή για να αποδιοργανώσει την άμυνα του Ατρομήτου. Σκόρερ ο Τέιλορ, ο οποίος με προβολή από κοντά, είχε εύκολο έργο.

Ατρόμητος: Σηφάκης (46΄ Μπάργκας), Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Νάστος), Ταυλαρίδης (67΄ Φυτανίδης), Μπρίτο(67΄ Φάμπιο), Ναπολεόνι (55΄ Καλλέργης), Καραγκούνης (46΄ Ουμπίντες), Παπαδόπουλος (67΄ Καραμάνος), Γιάννουλης (67΄ Τζαμάλ), Δημούτσος (46΄ Ιγκλέσιας), Λαζαρίδης (80΄ Γρομιτσάρης), Πίτου Γκαρσία (46΄ Μπάλας).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ