ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δύσκολοι... Ριμπερί, Βίγια, Αλόνσο

Δύσκολοι... Ριμπερί, Βίγια, Αλόνσο
ριμπερί

Ο Χόρχε Βαλντάνο παραδέχτηκε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος για την απόκτηση των Βίγια, Ριμπερί και Τσάμπι Αλόνσο, ενώ τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται για Ιμπραΐμοβιτς και Φορλάν

Ο τεχνικός διευθυντής της "βασίλισσας" ανέφερε ουσιαστικά πως δεν μπορεί η ομάδα του να κάνει καλύτερη προσφορά στην Βαλένθια για τον Βίγια, αν φυσικά αυτή ισχύει.
"Αν εγώ ήμουν στην Βαλένθια και η Μπαρτσελόνα μου πρόσφερε 50.000.000 ευρώ και τους Μπόγιαν και Κάσερες ως ανταλλάγματα θα δεχόμουν", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Καρλ Χαϊνς Ρουμενίνγκε ξεκαθάρισε πως ο η Μπάγερν Μονάχου δεν πουλάει τον Φρανκ Ριμπερί, κάτι που είχε κάνει η Λίβερπουλ για τον Τσάμπι Αλόνσο, με τον Βαλντάνο να παραδέχεται πως οι δύο αυτές περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολες.

"Ο τύπος μας συνδέει με τους Ντιέγκο Φορλάν και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να έρθει. Ψάχνουμε για επιθετικό, υπάρχουν 2-3 υποψήφιοι, αλλά οι Φορλάν και Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι μέσα σε αυτούς" πρόσθεσε ο Βαλντάνο.

Ενδιαφέρον και για τον 15χρονο Λούκα Ντίρχολτς

Πέραν των μεγάλων ονομάτων που κυνηγούν οι "μερένγκες", στις προθέσεις τους είναι να αποκτήσουν και παίκτες που θα αποτελέσουν επένδυση για το μέλλον. Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του 15χρονου Γερμανού Λούκα Ντίρχολτς.

Ο νεαρός παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι διεθνής με την εθνική παίδων της Γερμανίας και η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να καταβάλει στις "ασπιρίνες" το ποσό των 700.000 ευρώ για να τον φέρει στη Μαδρίτη. Η γερμανική εφημερίδα "Bild" συγκρίνει τον Ντίρχολτς με τον Μπερντ Σούστερ στα νιάτα του, κυρίως λόγω εμφάνισης και αγωνιστικού στιλ, αλλά και επειδή ο Σούστερ είχε φορέσει τη φανέλα της "βασίλισσας".










TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ