LA LIGA

Δύσκολη έξοδος για τη Ρεάλ

Δύσκολη έξοδος για τη Ρεάλ
Ρεαλ πανηγυρικο

Την 14η αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να αποσπαστεί από τους διώκτες της, ωστόσο στο πλαίσιο της 15ης έχει δύσκολη “αποστολή”

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια Ισπανίας “δοκιμάζεται” στο “Σαν Μαμές” από την ανεβασμένη Αθλέτικ Μπιλμπάο που μετά την εντυπωσιακή της νίκη μέσα στο “Μεστάγια” επί της Βαλένθια θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.
Βατό έργο έχουν -θεωρητικά πάντοτε- οι ομάδες που ακολουθούν κι έτσι τους δίνεται η ευκαιρία, σε περίπτωση “γκέλας” της “βασίλισσας”, να πλησιάσουν και πάλι σε απόσταση “βολής”. Αναλυτικότερα, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Λα Κορούνια, η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Μπέτις και η Ατλέτικο Μαδρίτης κοντράρεται στο “Βιθέντε Καλντερόν” με τη Χετάφε.

Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Ουέλβα-Λεβάντε και Σαραγόσα-Εσπανιόλ.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο (8/12)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης

Από την εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της Βαλένθια στο “Μεστάγια” προέρχεται η Μπιλμπάο(11η με 178β.). Το “τρίποντο” αυτό που ήρθε στη συγκεκριμένη έδρα έπειτα από 19 χρόνια, της χάρισε άνεση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Βεβαίως η μεγάλη “πληγή” της Αθλέτικ είναι το “Σαν Μαμές”, αφού όπου έχει τραγικό απολογισμό 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα (6-6 τα γκολ). Στα αγωνιστικά, επανέρχεται έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο αριστερός μπακ-χαφ Ντελ Ορνο, όπως επίσης και ο βασικός στόπερ Οθιο που εξέτισε την ποινή του. Νοκ-άουτ παραμένει ο βασικός τερματοφύλακας Ιραϊρόθ, την ώρα που εκτός αποστολής έμεινε ο μεσοεπιθετικός Τίκο. Κανονικά θα αγωνιστεί ο βασικός επιθετικός Ετσεμπερία που πρόλαβε να αποθεραπευτεί.

Στους τέσσερις βαθμούς από τους διώκτες της ξέφυγε και πάλι η Ρεάλ Μαδρίτης (1η με 32β.), εκμεταλλευόμενη τα “στραβοπατήματά” τους και παράλληλα κερδίζοντας η ίδια την Σανταντέρ με 3-1 στη Μαδρίτη. Οι πρωταθλητές Ισπανίας διατηρούν σταθερά την καλύτερη επίθεση (33 γκολ) και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα (14 γκολ) της κατηγορίας. Μεσοβδόμαδα έδωσαν φιλική αναμέτρηση με την Παρτιζάν για το τρόπαιο “Μπερναμπέου”, στην οποία δεν συμμετείχαν για διαφορετικούς λόγους οι Χάιντσε , Φαν Νίστελρόι, Γκούτι (γαστρεντερίτιδα) και Σνάιντερ. Κανονικά στην αποστολή οι τρεις τελευταίο, εκτός έμεινε ο Χάιντσε.

Οσασούνα-Βαλένθια
Το μίνι σερί των δύο αήττητων παιχνιδιών έφεραν την Οσασούνα (13η με 16β.) εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Μετά την πολύτιμη νίκη στο “Ριαθόρ” κόντρα στη Λα Κορούνια (2-1) ήρθε η εντός έδρας ισοπαλία με τη Σεβίλλη (1-1). Παίζοντας και πάλι στην έδρα της θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι πάντως σε μια ομάδα που δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο δεξιός μπακ Χ. Φλάνιο, ενώ θα λείψει ο μεσοαμυντικός Πουνιάλ που είναι τιμωρημένος. Πάγια απουσιάζουν οι αμυντικοί Χοσέτσκο, Γκάρντε και ο μέσος Νεκουνάμ.

Η έλευση του Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία της Βαλένθια (6η με 24β.) μάλλον περισσότερο κακό της έκανε, παρά καλό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Μετά και την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Μιλμπάο -δεύτερη συνεχόμενη μετά απ` αυτή στο Σανταντέρ- η επαφή με την κορυφή χάθηκε (-8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ) και δύσκολα μπορεί πλέον μπορεί να καλυφθεί. Οι οπαδοί αποδοκίμασαν τον Ολλανδό τεχνικό (δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσής του προς το παρόν), τους παίκτες, αλλά και τον αγαπημένο πρόεδρο της ομάδας Χουάν Σολέρ (στην προπόνηση της Πέμπτης). Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Ανγκούλο, στην οποία συμπεριλήφθηκαν κανονικά Εντού και Ελγκέρ. Παραμένουν νοκ-άουτ οι Μπαράχα Κανέιρα και Αλέξις.

Κυριακή (9/12)

Μπαρτσελόνα-Λα Κορούνια

Το σίριαλ “Ροναλντίνιο” που θέλει τον Βραζιλιάνο σταρ να αποχωρεί από το “Καμπ Νου” καλά κρατεί και μόνο καλό δεν κάνει στη Μπαρτσελόνα (3η με 28β.) Παράλληλα, κάποιες άλλες φήμες θέλουν τον Φρανκ Ράικαρντ να αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι και τη θέση του να αναλαμβάνει ο εκλέκτορας της Εθνικής Ολλανδίας, Μάρκο Φαν Μπάστεν. Το Σάββατο -με τον “Ρόνι” να μην ξεκινάει στο βασικό σχήμα- αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εσπανιόλ (στο “Μονζουίκ”) στο ντέρμπι της Βαρκελώνης. Ενα αποτέλεσμα που την απομάκρυνε τέσσερις βαθμούς από το “ρετιρέ” της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά, επανέρχονται οι Ετό, Σιλβίνιο, Ντος Σάντος και Τιράμ. Επιπλέον, ξεπέρασαν την αμυγδαλίτιδά ο Βαλντές και τις στομαχικές διαταραχές ο Κρκιτς και ο Μιλίτο. Ετοιμος και ο Γκούντγιονσεν, αμφίβολοι όμως οι Ντέκο-Εντμίλσον, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Τουρέ (έχει πυρετό)Νοκ-άουτ παραμένουν οι Ανρί και Ολεγκέρ.

Συνεχίζεται η αγωνιστική κάμψη της Λα Κορούνια (18η με 13β.) που συμπλήρωσε τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (2 ήττες, 1 ισοπαλία). Αυτά τα αποτελέσματα την έφεραν και πάλι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη με το κλίμα στα αποδυτήρια να έχει βαρύνει αρκετά. Τραγικός ο απολογισμός της στο “Ριαθόρ” όπου μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 5 ήττες (5-13). Καλύτερη εκτός έδρας, δύσκολα όμως στο συγκεκριμένο ματς θα αποσπάσει έστω και την ισοπαλία. Στα διοικητικά κάτι καλό φαίνεται να γίνεται αφού άνοιξε ο δρόμος για την έλευση νέων επενδυτών. Στα αγωνιστικά, θετική επάνοδος το Σίσκο (επιθετικός), ενώ σταθερά εκτός δράρης μένουν οι στόπερ Αϊτάμι, Λόπο και Βαλερόν.

Βιγιαρεάλ-Μπέτις

Μετά την διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων η Βιγιαρεάλ (2η με 28β.) δείχνει να έχε χάσει το σπουδαίο πρόσωπο που παρουσίαζε μέχρι πρότινος. Ισως να φταίει η κούραση από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ισπανία κι Ευρώπη, κάτι που άλλωστε επεσήμανε και ο προπονητής της Μανουέλ Πελεγκρίνι. Από έλλειψη φρεσκάδας πάντως χαρακτηρίστηκε η εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Βαγιαδολίδ, από την οποία και ηττήθηκε (εκτός έδρας) με 0-2. Ακόμη κι έτσι παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ μεσοβδόμαδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (μετέχει στον όμιλο της ΑΕΚ). Στα αγωνιστικά, επανήλθε στις προπονήσεις ο βασικός επιθετικός και 1ος σκόρερ, Ρόσι. Εκτός παραμένει ο μεσοαμυντικός Χοσίκο, ενώ πιθανότατα θα μπορέσει να δώσει το παρών ο Πιρές που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τελικά δεν κατάφερε να γλιτώσει την απόλυση από την τεχνική ηγεσία της Μπέτις (19η με 11β.) ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Η εντός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-2 αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους διοικούντες την ομάδα. Στην θέση του Αργεντινού προπονητή προωθήθηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής της 2ης ομάδας και δοκιμασμένη λύση ανάγκης (είχε και πέρσι διατελέσει υπηρεσιακός), Πάκο Τσαπάρο. Μάλιστα η διάθεση των ιθυνόντων είναι να τον διατηρήσουν στη θέση του μέχρι το τέλος –τουλάχιστον- της τρέχουσας σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται στην “εντατική”, αφού παραμένει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολα, ωστόσο, θα αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο “Ελ Μαδριγάλ”. Στα αγωνιστικά, σημαντική η επάνοδος των βασικών στόπερ Χουανίτο και του εξτρέμ Γκονζάλες, μόνιμοι απόντες ο τερματοφύλακας Ντόμπλας, ο εξτρέμ Οντόνκορ και ο στόπερ Νάνο.

Αλμερία-Βαγιαδολίδ

Ντέρμπι νεοφώτιστων. Ανεβασμένη παρουσιάζεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Αλμερία (12η με 16β.) που μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ (1-1) κέρδισε στο “Μεντιτερανέο” τη Σεβίλλη με 1-0. Πάντως δεν έχει πλέον το ρυθμό που είχε στα πρώτα ματς της σεζόν. Εντός έδρας παρουσιάζεται αρκετά ασταθής, μετρώντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες (5-5 τα γκολ). Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Μέλο, ενώ επανέρχονται ο βασικός τερματοφύλακας Κομπένιο και ο βασικός στόπερ Χουανίτο που εξέτισε την ποινή του. Αμφίβολος παραμένει ο δεξιός μπακ Μπρούνο

Σούπερ -εντός έδρας- νίκη (με 2-0) επί της ισχυρής Βιγιαρεάλ σημείωσε η Βαγιαδολίδ (15η με 16β.) που “κατεβαίνει” να αγωνιστεί με υψηλότατο ηθικό. Το θετικό επίσης ήταν ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα, πράγμα που συνέβη μόλις για 3η φορά φέτος (26 γκολ παθητικό). Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, γεγονός που τη βοήθησε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βεβαίως εκτός έδρας δεν τα πάει και τόσο καλά, έχοντας απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο βασικός αριστερός μπακ Μάρκος, την ώρα που παραμένουν νοκ-άουτ ο επιθετικός Ογκμπέτσε, ο τερματοφύλακας Αλμπέρτο και ο βασικός χαφ Κομέ.

Σαραγόσα-Εσπανιόλ

Τραγική πορεία, αν αναλογιστεί κανείς τα εκατομμύρια που ξόδεψε το καλοκαίρι σε μεταγραφές, πραγματοποιεί η Σαραγόσα (9η με 18β.) Η εκτός έδρας ήττα (με 1-2) από την Ουέλβα διεύρυνε το αρνητικό σερί της στους τέσσερις αγώνες μακριά από τη νίκη (3 ήττες, 1 ισοπαλία). Πλέον η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε τον τεχνικό Βίκτορ Φερνάντεζ ότι στα επόμενα δύο ματς “παίζει το κεφάλι του”. Μέσα στο “Λα Ρομαρέδα” είναι αισθητά καλύτερη απ` ότι όταν αγωνίζεται εκτός, ωστόσο κόντρα σε μια αντίπαλο όπως η Εσπανιόλ θα έχει δύσκολο έργο. Στα αγωνιστικά, “αγώνα δρόμου” κάνει για να προλάβει ο αρχηγός και βασικός στόπερ Παβόνκαι ο αμυντικός Τσους. Πάγια απόντες οι αμυντικός Κουαρτέρο και οι μέσοι Χενερέλο και Ματουζάλεμ.

Σπουδαία είναι η φετινή Εσπανιόλ (5η με 26β.) που εκμεταλλευόμενη τη “γκέλα” της Βαλένθια ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ούτε η Μπαρτσελόνα μπόρεσε να την κερδίσει, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι της Βαρκελώνης. Παρότι στο πρώτο ημίχρονο του ματς πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της για φέτος κατάφεραν να τελικά να μην ηττηθούν και να παραμείνουν αήττητοι για 10η σερί αγωνιστική! Ιδιαίτερα δυνατή παρουσιάζεται μακριά από το “Μονζουίκ” η Εσπανιόλ (3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα) που αρέσκεται στο να παραχωρεί χώρο στον αντίπαλό της και να “χτυπάει” με αντεπιθέσεις. Στα αγωνιστικά, θα λείψει ο βασικός στόπερ Χάρκε.

Λεβάντε-Ουέλβα
Ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που μάχονται για την παραμονή τους και που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μπορεί η Λεβάντε (20η με 7β.) να μην εννοεί να “ξεκολλήσει” από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο η αγωνιστική της βελτίωση είναι εμφανής. Παρά την εκτός έδρας ήττα (1-2) -λόγω και της ατυχίας- οι λεβαντίνοι πιστοποίησαν και πάλι την ανοδική τους πορεία. Τώρα παίζοντας στο “Θιουδάτ ντε Βαλένθια” θέλουν τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να “ανάσσουν”. Μεσοβδόμαδα παραπονέθηκε πάντως για έλλειψη πληρωμών ο Ρίγκα, γεγονός που συζητείται πλέον έντονα μεταξύ των παικτών. Στα αγωνιστικά ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους οι βασικοί Αλβάρο (στόπερ) και Σάβιο (μεσοεπιθετικός) , ενώ “τρέχουν” για να προλάβουν οι επίσης βασικοί Τσιρίλο (στόπερ) και Ριγκάνο (επιθετικός). Στον αντίποδα, νοκ-άουτ τέθηκε ο αρχηγός και βασικός δεξιός μπακ Ντεσκάργα που τραυματίστηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ακλόνητος στην… άκρη του πάγκου της Ουέλβα (17η με 15β.) παραμένει ο Βίκτορ Μουνιόθ. Αν και τον τελευταίο καιρό, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού δίνει εξετάσεις αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα, τελικά καταφέρνει να τη σκαπουλάρει. Την εβδομάδα που μας πέρασε η Ουέλβα πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην πολυδιαφημισμένη Σαραγόσα, χάρη στην οποία ξέφυγε -έστω και οριακά- από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα αγωνιστικά παραμένει εκτός ο βασικός στόπερ Μπέτο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του βασικού στόπερ Κάθερες και των μέσων Βαρέλα Ζεράρ και Θαϊνός.

Σανταντέρ-Μαγιόρκα
Το εντυπωσιακό αήττητο σερί (5 νίκες, 3 ισοπαλίες) της Σανταντέρ (7η με 23β.) τερματίστηκε στο “Μπερανμπέου” από τη Ρεάλ (ήττα με 1-3). Η Ρασίνγκ “πλήρωσε” το κακό πρώτο της δεκάλεπτο διάστημα στο οποίο δέχθηκε δύο γκολ, όσα δηλαδή είχε δεχθεί στα εννιά τελευταία παιχνίδια της! Βεβαίως μια ήττα από τη “βασίλισσα” και μάλιστα εκτός έδρας είναι μέσα στο πρόγραμμα με τους γηπεδούχους να παραμένουν πάντοτε υπολογίσιμοι ειδικά μέσα στο “Ελ Σαρδινέρο”. Στα αγωνιστικά, σημαντική η επάνοδος του βασικού δεξιού μπακ Πινίγιος που εξέτισε την τιμωρία του. Μόνιμα απουσιάζει ο αριστερός μπακ Μαρκάνο.

“Κόλλησε” κόντρα στη Μούρθια η Μαγιόρκα (8η με 20β.) φέροντας ισοπαλία 1-1. Τουλάχιστον βαθμολογικά δεν της κόστισε μιας και παρέμεινε μέσα στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας, πράγμα πολύ σημαντικό. Γενικότερα η φετινή Μαγιόρκα, υπό τις οδηγίες του Γκρεκγόριο Μανθάνο παρουσιάζεται σοβαρή και πολύ αξιόπιστη. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του βασικού δεξιού μπακ Βαρέλα και τον τραυματία βασικό τερματοφύλακα Μογιά. Μακροχρόνια τραυματίας ο δεξιός μπακ Μολινέρο.

Σεβίλλη-Μούρθια

Αναπροσαρμογή στόχων για τη Σεβίλλη (14η με 16β.) η οποία από `κει που αρχικά στόχευε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τώρα έτσι όπως το πάει σε λίγο θα μάχεται για την παραμονή της! Μένοντας τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές μακριά από την κατάκτηση ενός “τριπόντου” η Ανδαλουσιάνοι “κατρακύλησαν” στην 14η θέση, όντας μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όσες ήττες υπέστησαν πέρυσι σε όλη τη σεζόν (8) τις έχουν υποστεί ήδη! Το περασμένο Σάββατο απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Οσασούνα, με τον Πάλοπ να αποκρούει, μάλιστα και πέναλτι. Στα αγωνιστικά, εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει ο Ντ Αλβες, ενώ “τρέχουν” για να προλάβουν οι φορ Κανουτέ, Κερζακόφ, ο βασικός στόπερ Ντραγκουτίνοβιτς. Επίσης, τραυματίστηκε εκ νέου ο επιθετικός Σεβαντόν, την ώρα που σταθερά μένουν εκτός οι αμυντικοί Χ. Ναβάρο, Μπουλαρούζ και Εσκιντέ.

Αήττητη παραμένει στα δύο τελευταία ματς η Μούρθια (16η με 15β.), που μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ρεάλ (1-1), πήρε μία ακόμη, αυτή τη φορά εκτός έδρας από τη Μαγιόρκα (1-1). Αυτά τα δύο αποτελέσματα ήρθαν ως “φάρμακο” ύστερα από τις τρεις διαδοχικές ήττες που είχε γνωρίσει η ομάδα. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Μούρθια παίζει μακριά από το “σπίτι” της, με τον απολογισμό όταν αγωνίζεται εκτός να μην είναι και τόσο ενθαρρυντικός (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες 5-9 τα γκολ). Στα αγωνιστικά, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού μέσου Π Γκαρσία, ενώ πάγια απουσιάζουν οι ακραίοι μπακ Κούρο Τόρες και Πινιόλ.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε

Για μεγάλα πράγματα αποδεικνύει πως είναι φτιαγμένη η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης (4η με 27β.) Εχει αφήσει στην άκρη κόμπλεξ παρελθόντων ετών -τουλάχιστον έως τώρα- καταφέρνοντας να παίρνει αποτελέσματα τόσο εντός όσο και εκτός “Βιθέντε Καλντερόν”. Εδικά όμως μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ ισχυρή, έχοντας απολογισμό 5 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα, ενώ τα 22 γκολ που έχει σημειώσει (11 έχει δεχθεί) αποτελούν την κορυφαία επίδοση της κατηγορίας. Μεσοβδόμαδα επικράτησε της Κοπεγχάγης στη Δανία με 2-0 και εξασφάλισε και τυπικά την παρουσία της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (μετέχει στον όμιλο του Παναθηναϊκού).

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Χετάφε (10η με18β.), η οποία έστω και στις καθυστερήσεις μπόρεσε κι επικράτησε στην έδρα της της Λεβάντε με 2-1. Ετσι το συγκρότημα του Μίκαελ Λάουντρουπ διεύρυνε το αήττητο σερί του στις πέντε αγωνιστικές (3 νίκες, 1 ισοπαλία), και πήρε βαθιά ανάσα αναφορικά με το θέμα της παραμονής. Πλέον, κάθε αμφιβολία προς το πρόσωπο του Δανού τεχνικού έχει εξαλειφθεί πλήρως και άπαντες στο “στρατόπεδο” της Χετάφερ ευελπιστούν σε μια ακόμη καλύτερα συνέχεια. Στα αγωνιστικά, “αγώνα δρόμου” για να προλάβουν κάνουν ο βασικότατος μέσος Κασκέρο και ο βασικός μεσοεπιθετικός Σόουσα. Στο μεταξύ, εκτός δράσης παραμένει ο βασικός επιθετικός Ούτσε, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του βασικού μέσου Σελεστίνι.



















































TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ