ΑΕΚ

Δύσκολη "εξίσωση" στον Δέλλα

Δύσκολη "εξίσωση" στον Δέλλα
INTIME SPORTS

Στις προπονήσεις από σήμερα (8/10) οι παίκτες της ΑΕΚ, ενόψει του νοκ άουτ ματς για το Κύπελλο Γ' Εθνικής με τον Ηλυσιακό. Μεγάλο πρόβλημα για τον Τράι που δεν μπορεί να υπολογίζει σε Ανάκογλου και Πλατέλλα. Η λύση για τα άκρα λέγεται Ράμα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τους ξένους.

Μετά το ρεπό που έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες της ΑΕΚ, οι προπονήσεις ξεκινάνε και πάλι με τον τεχνικό του δικεφάλου να αντιμετωπίζει μια δύσκολη "εξίσωση" σχετικά με την κάλυψη των κενών που άφησαν οι τραυματίες Ανάκογλου και Πλατέλλας.

Και αν για τον πρώτο, τα πράγματα ήταν γνωστά από το ματς με την Θύελλα, για τον δεύτερο η ιατρική γνωμάτευση ξάφνιασε το τεχνικό επιτελείο.

Λύσεις υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχουν θέσεις για ξένους

Θεωρητικά και πολύ εύκολα, θα μπορούσε να πει κάποιος πως οι λύσεις υπάρχουν, με τον Πόποβιτς να καλύπτει το ένα άκρο και τον Ρενάλντο Ράμα το άλλο. Το θέμα όμως μπλέκεται με το όριο των ξένων καθώς στην υπόθεση ότι οι δύο παραπάνω παίρνανε μια θέση στην ενδεκάδα, για τις άλλες δύο θα έπρεπε να κονταροχτυπηθούν Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Κορδέρο και Τσιρίλο.

Ακόμα και η λύση του Έντιν Μούργκα δεν μπορεί να βοηθήσει το πρόβλημα καθότι ξένος και αυτός. Μοναδική λύση που μπορεί να καλύψει την μια πλευρά, είναι ο Αλέξανδρος Δημγκιόκας που στα φιλικά παιχνίδια κάλυπτε την δεξιά πτέρυγα.

Πάντως όλα θα φανούν από τις δοκιμές μέσα στην βδομάδα, με τα πρώτα δεδομένα να μιλάνε για Τσιρίλο και Κορδέρο εντός 11άδας και με δύο θέσεις ξένων να τις διεκδικούν τέσσερις παίκτες της επιθετικής γραμμής.

Για να χωρέσουν 3 ξένοι επιθετικοί, θα πρέπει να εκτιμηθεί πως το παιχνίδι δεν θα κριθεί στην άμυνα της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα ο Μπρούνο να μείνει εκτός αγώνα.

Είναι νοκ άουτ το ματς

Μέσα σε όλα τα παραπάνω, προστίθεται και το ίδιο το ματς που είναι νοκ άουτ με μια ομάδα που σίγουρα έχει τεράστια εμπειρία στην συγκεκριμένη κατηγορία, τον Ηλυσιακό και που στην προηγούμενη φάση είχε νικήσει με 2-0 τον Περαμαϊκό.

Μετά λοιπόν και την πρώτη απώλεια βαθμών, ο αγώνας της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (15:00) δεν θα μπορούσε επ' ουδενί να θεωρηθεί αδιάφορος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ