ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσκολεύει η παραμονή του Φιγκερόα

Δυσκολεύει η παραμονή του Φιγκερόα

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν "καίγεται" για τον Φιγκερόα που δύσκολα θα συνεχίσει στους πράσινους. Μεγάλα τα κενά στην άμυνα με τον Γιούρκα να υπολογίζεται και ως στόπερ

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Παναθηναϊκός της νέας αγωνιστικής περιόδου θα έχει τεράστιες διαφορές σε σχέση με τα όσα είδαμε στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα προβεί σε σημαντικές αλλαγές προσώπων και φιλοσοφίας της ομάδας κάτι που αναμένουμε με αγωνία από τα πρώτα κιόλας φιλικά του καλοκαιριού.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές πάντως που δεν υπολογίζονται από τον νεαρό τεχνικό φαίνεται πως είναι και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός άσος κέρδισε τους φίλους των πράσινων, κυρίως με το γκολ του στο Καραϊσκάκης, όμως προτεραιότητα για την γραμμή κρούσης αποτελεί αυτή τη στιγμή ο Μπεργκ.

Έτσι αν δεν ρίξει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Αλλαγές και στην άμυνα

Ο Έλληνας τεχνικός, όπως είπαμε, δεν υπολογίζει σε μία σειρά βασικών παικτών της περσινής σεζόν στο "τριφύλλι", κάτι που εμπεριέχει μπόλικο ρίσκο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στην άμυνα να υπάρχουν μεγάλα κενά.

Πίντο, Βελάσκες, Μπουμσόνγκ είναι προς αποχώρηση/παραχώρηση, με τον Νίκο Νταμπίζα μάλιστα να ξεκαθαρίζει πως όσοι δεν υπολογίζονται δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, στο αριστερό άκρο της άμυνας δεν υπάρχει βασικός παίκτης, ενώ στα δεξιά υπάρχει ο νεαρός Σπυρόπουλος με τον Σεϊταρίδη που δεν έχει ανανεώσει ακόμα.

Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να συνεχίσει τον Παναθηναϊκό, όμως από τη νέα σεζόν ίσως τον δούμε περισσότερο ως στόπερ. Βέβαια στο κέντρο της άμυνας θα αποκτηθεί ένας ακόμα αμυντικός, με τον Βαγγέλη Μόρα να είναι ψηλά στη λίστα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ