ΠΑΟΚ

Δυσαρεστημένος ο Σπαντάσιο

Δυσαρεστημένος ο Σπαντάσιο
INTIME SPORTS

Τι συζήτησε ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο με τον Λάσλο Μπόλονι μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του ΠΑΟΚ στο ματς στα Γιάννινα και γιατί άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τούμπα

Ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο πήρε βαρέως τον αποκλεισμό του από τον Λάσλο Μπόλονι από την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός του "Δικέφαλου" δυσαρεστήθηκε τόσο, που στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας είχε συνάντηση με τον "ασπρόμαυρο" κόουτς και στη συζήτηση που έγινε μεταξύ τους άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Το θέμα δεν είναι τωρινό. Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που είχε μεταγραφεί στον "Δικέφαλο" με προοπτική να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού, είχε προβεί σε δηλώσεις σε ρουμάνικα ΜΜΕ, στις οποίες τόνιζε:

"Αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου πουν ότι δεν με χρειάζονται, τότε θα φύγω αμέσως. Δεν είναι ευχάριστο για οποιονδήποτε παίκτη να μην αγωνίζεται".

Ο Σπαντάσιο, λοιπόν, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων και συζήτησε το θέμα με τον προπονητή του.

Στη διάρκεια αυτής της συζήτησης, όπως λένε οι πληροφορίες του Sport24.gr, τόνισε ότι αν ο Μπόλονι δεν τον υπολογίζει, προτίθεται να λύσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Βεβαίως, η υπόθεση αναμένεται να έχει εξέλιξη εντός των προσεχών ημερών, καθώς δεν αργεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Να σημειώσουμε ότι οΣπαντάσιο μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στα δύο από αυτά, με Παναιτωλικό και Κέρκυρα, αγωνίστηκε βασικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ειδικότερα στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου είχε σημειώσει το ένα από τα τρία γκολ των "ασπρόμαυρων", το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο εκείνης της αγωνιστικής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ