ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δύο φιλικά στο Βέρμιο

Δύο φιλικά στο Βέρμιο
INTIME SPORTS

Τον Βραζιλιάνο Ρομάριο και τους Καμερουνέζους Γκάϊ Ντάνιελ Φουέμπια και Γουίλιαμ Πουέντε θα δοκιμάσει στα δύο φιλικά στο Βέρμιο, ο Πέτρος Δημητρίου.

Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Εθνικός Αστέρας, κατά την παραμονή του στο Βέρμιο, προκειμένου ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Δημητρίου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Καισαριανής θα αγωνισθεί την Τετάρτη (16/08) με τον Αχιλλέα, ενώ την Πέμπτη (17/08) θα αντιμετωπίσει τις Καριές με τον Πέτρο Δημητρίου να δίνει την δυνατότητα στους παίκτες του να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα παιχνίδια αυτά θα πάρουν μέρος ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ρομάριο, οι Καμερουνέζοι Γκάϊ Ντάνιελ Φουέμπια και Γουίλιαμ Πουέντε καθώς επίσης και ο έλληνας Αντώνης Γιόνδης, που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται με την αποστολή της Καισαριανιώτικης ομάδας και δοκιμάζονται.

Πιέζουν τον "Καρατζά" οι "ερυθρόλευκοι"

Από εκεί και πέρα τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης.

Μάλιστα πέρα από την περίπτωση του Βασίλη Καρατζά, με τον οποίο έχουν ενταθεί οι συζητήσεις ώστε να παραμείνει στην Καισαριανή, υπάρχουν διαπραγματεύσεις με 2-3 ακόμη έμπειρους παίκτες.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Καισαριανιώτικης ΠΑΕ, από το Βέρμιο όπου βρίσκεται κοντά στην αποστολή, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι οι περιπτώσεις αυτές θα ολοκληρωθούν αίσια για τον Εθνικό Αστέρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αδαμάκης έχει καθημερινή συνεργασία για τα μεταγραφικά θέματα με τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Δημητρίου και κινείται μεθοδικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ