ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δύο εβδομάδες εκτός ο Κουμορτζί

Δύο εβδομάδες εκτός ο Κουμορτζί
INTIME SPORTS

Ο Μπενάρντ Κουμορτζί ήταν το πρώτο "θύμα" στην προετοιμασία του Πανιωνίου.

Ο Γκανέζος μέσος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις όπου βρέθηκε ωστικό οίδημα στον αστράγαλο.

Ο «Κούμο» θα ακολουθήσει φυσικοθεραπεία και ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Η διάρκεια αποθεραπείας του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα είναι 2 εβδομάδες.

Για το εάν ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει ή όχι την ομάδα στο Καρπενήσι, θα αποφασισθεί τη Δευτέρα από το ιατρικό και προπονητικό τιμ της ομάδας.

Διευκρίνιση για την επιταγή

Σε σχέση με τα όσα γράφονται με την κατάθεση της επιταγής της ΠΑΕ ΑΕΚ από την ΠΑΕ Πανιώνιος διευκρινίστηκε ότι:

Στις 10 Ιουνίου, 40 μέρες δηλαδή πριν τη λήξη της επιταγής, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κιντής ενημέρωσε εγγράφως τον ομόλογο του της ΑΕΚ κ. Αδαμίδη για την ανάγκη να πληρωθεί στην ώρα της, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Επειδή τόσα ακούγονται για τις σχέσεις μας, καταλαβαίνεις ότι στο θέμα των επιταγών για τις μεταγραφές η μόνη λύση είναι να πληρωθούν στην ώρα τους [...] Πρέπει να είμαστε απολύτως τυπικοί. Αλλιώς θα ξεκινήσει ένα σήριαλ στις εφημερίδες από το οποίο και πάλι ο μόνος χαμένος θα είμαι εγώ και ο Πανιώνιος [...] Σε παρακαλώ να το φροντίσεις. [Αλλιώς] δε θα έχω άλλη επιλογή από το να σφραγίσω την επιταγή»

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 19 Ιουλίου είπε εγγράφως στον κ. Κιντή: «Εγώ δεν σου ζήτησα ποτέ να μην την καταθέσετε και μου το είχες ξεκαθαρίσει έτσι ή αλλιώς. [...] Θα καλυφθεί σύντομα».

*Την Παρασκευή(23/7) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με ώρα έναρξης 19:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν ως εξής: Θύρες 4 και 7 10 Ευρώ, Θύρες 5-6 (VIP) 15 Ευρώ. Στον αγώνα θα ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της καινούργιας αγωνιστικής σεζόν 2010-11.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ