ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Δύο επιστροφές ενόψει Αναγέννησης

Δύο επιστροφές ενόψει Αναγέννησης
INTIME SPORTS

Αισιοδοξία επικρατεί στον Διαγόρα για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, μετά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα της ομάδας της Ρόδου που την φέρνουν κοντά στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Στον Διαγόρα εδώ και επτά αγωνιστικές υπάρχει άλλος αέρας. Αυτός της νίκης και της επιτυχίας. Κανείς δεν πετά στα σύννεφα αλλά έχει γίνει πλέον βίωμα σε κάθε παίκτη πώς πρέπει να αποδώσει αυτό που μπορεί.

Οι "κυανέρυθροι" γυμνάσθηκαν στο Δημ. Στάδιο κανονικά με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να ρίχνει το βάρος στην τακτική περισσότερο. Από αγωνιστικής πλευράς τώρα πρέπει να σημειωθεί πώς γυμνάσθηκαν κανονικά οι Σάββας Εξουζίδης και Τάσος Χριστοφιλέας θέτοντας έτσι τον εαυτό τους στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας.

Αντίθετα δεν γυμνάσθηκε ο Παναγιώτης Σπάρταλης προληπτικά μιας κι ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση. Είναι πολύ πιθανόν όμως να λάβει κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής.

Ειδικό πρόγραμμα πρέπει να σημειωθεί πώς ακολούθησαν οι Γιώργος Μαριετάκης και Γιώργος Τύρελης.Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα δει για τελευταία φορά εν όψει του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας την Παρασκευή το πρωί τους παίκτες του και στην συνέχεια θα ανακοινώσει τους δεκαέξι της συνάντησης του Σαββάτου.

Απόντες από τον αγώνα αυτό θα είναι οι τιμωρημένοι Γιώργος Σαλαμαστράκης και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς ενώ εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται ο Μπάρτος Ταραχούλσκι. Από τον αγώνα θα λείψει ο Μαρτσέλο Γκούτμαν αλλά κι ο Στάθης Προβατίδης οι οποίοι είναι τραυματίες και είναι πολύ πιθανόν να απουσιάσουν και από το μάτς της Τετάρτης με την Καλλιθέα .

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ