ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Δυνατή ομάδα η Μέταλιστ..."

Γεωργιάδης: "Δυνατή ομάδα η Μέταλιστ..."
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης κατά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μίλησε για την αντίπαλο του "Δικεφάλου" στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για την κλήρωση που έφερε απέναντι στον "Δικέφαλο" την Μέταλιστ.

Ο Γ.Χ. την χαρακτήρισε δύσκολη ομάδα ενώ τόνισε πως το Σάββατο θα βρεθεί στην Ουκρανία για να την παρακολουθήσει.

Συγκεκριμένα τόνισε:

Για την προετοιμασία: "Πήγε η προετοιμασία. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, σχεδόν καθόλου θα έλεγα. Ολα κύλησαν ομαλά. Η ομάδα ετοιμάστηκε και υπάρχει και συνέχεια".

Για την κλήρωση με την Μέταλιστ και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ από τους ισχυρούς, μπήκε στους αδύναμους μετά τα όσα έγιναν με την Φενέρ:

"Γνωρίζαμε πως μετά τις χθεσινές εξελίξεις, σήμερα θα είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο. Ελπίζω να μάθουμε πολλά για την αντίπαλό μας. Το θέμα είναι εμείς να προετοιμαστούμε κατάλληλα εμείς ώστε να είμαστε πανέτοιμοι. Θεωρώ πως είναι δύσκολη κλήρωση. Και οι πέντε ομάδες ήταν δυνατές. Σίγουρα εμείς θα προετοιμαστούμε για να προκριθούμε, το ίδιο θα κάνουν και οι Ουκρανοί.

Για το ότι το ματς στην Τούμπα θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας: " Σίγουρα είναι μειονέκτημα, ξέρουμε πως έχουμε μια δυνατή έδρα αλλά αυτό το γνωρίζαμε εδώ και μήνες".

Για την κατασκοπεία της Μέταλιστ: " Θα πάω εγώ αύριο στην Ουκρανία, ελπίζω να προλάβω. Θα παρακολουθήσoυμε και ένα δεύτερο παιχνίδι".

Για το τι γνωρίζει για την Μέταλιστ: "Είναι μια ομάδα που έχει πολλά χρόνια έναν προπονητή, επί χρόνια ίδιους παίκτες και έχει πολλούς Λατινοαμερικάνους,. Είναι σίγουρα μια δυνατή ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ