ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δυνατά για Παυλίδη η Άλκμααρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης
Ο Βαγγέλης Παυλίδης EUROKINISSI SPORTS

Σε προχωρημένες επαφές με την Βίλεμ για την αγορά του διεθνή επιθετικού, Βαγγέλη Παυλίδη βρίσκεται η Άλκμααρ, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24.

Μόλις ολοκλήρωσε την δεύτερη πλήρη του σεζόν στην Ολλανδία. Όπως και στην πρώτη, έτσι και φέτος, ο λογαριασμός του Βαγγέλη Παυλίδη με τη Βίλεμ ήταν διψήφιος, με 11 γκολ στην Eredivisie και κερασάκι στην τούρτα, το τελευταίο του κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ να είναι υποψήφιο γι’ αυτό της χρονιάς σε ενέργεια που θύμισε Ζλάταν.

Η ομάδα του έμεινε στην κατηγορία και ο ίδιος σε σεζόν… ωριμότητας αφού αγωνίστηκε σε διάφορους ρόλους και θέσεις, πλην της κλασικής του, αύξησε την αξία της μετοχής του. Ετσι, μπαίνοντας πλέον στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του η πώληση του που στις – τρεις τουλάχιστον – τελευταίες μεταγραφικές περιόδους δεν συντελέστηκε, επίκειται. Και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24, στην pole position (τουλάχιστον) για την αγορά του 23χρονου επιθετικού βρίσκεται η ΑΖ Άλκμααρ.

Ομάδα με πάγια πρωταγωνιστικό ρόλο στο ολλανδικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, ομάδα η οποία τερμάτισε 3η στη σεζόν που πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε, ομάδα στην οποία διατηρεί εξαιρετική πρόσβαση ο ατζέντης του Παυλίδη, Μίνο Ραϊόλα, ομάδα που έχει θέσει ως βασική της μεταγραφική προτεραιότητα την αγορά ενός επιθετικού, τοποθετώντας τον 23χρονο στράικερ στην κορυφή της λίστας της και προσφέροντας στον ίδιο τον Παυλίδη το upgrade που αναζητούσε.

Οι επαφές των τριών πλευρών, των δύο ομάδων δηλαδή και του ποδοσφαιριστή, είναι προχωρημένες, η βάση συμφωνίας είναι (κάτι παραπάνω από) υπαρκτή, με το ποσό που θα δαπανήσει η ΑΖ για την αγορά του Παυλίδη – εφόσον τελικά ολοκληρωθεί το deal – να ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ (χωρίς να υπολογίζονται τα προβλεπόμενα μπόνους).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ