ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Παυλίδης πέτυχε γκολ που θα ζήλευε και ο Ιμπραχίμοβιτς στο Βίλεμ - Φορτούνα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης από παιχνίδι της Βίλεμ
Ο Βαγγέλης Παυλίδης από παιχνίδι της Βίλεμ PRINT SCREEN

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έδωσε προβάδισμα στη Βίλεμ κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ με ένα γκολ-ποίημα που βάζει υποψηφιότητα για τέρμα της χρονιάς καθώς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε με πανέμορφο τρόπο. (VIDEO)

Το καλύτερο για το τέλος φύλαγε ο Βαγγέλης Παυλίδης στη φετινή σεζόν με τη Βίλεμ καθώς στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τη Φορτούνα Σιτάρντ την Κυριακή το μεσημέρι πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς. Ένα τέρμα που βάζει υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς και το οποίο θα ζήλευε ακόμα και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο διεθνής φορ πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής και με μια απίστευτη ενέργεια με ντρίπλες και προσποιήσεις πέρασε τέσσερις αντιπάλους που βρήκε μπροστά του και την τελευταία στιγμή με ένα τσίμπημα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα.

Δείτε το γκολ του Παυλίδη:

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο τέρμα για τον Παυλίδη μετά τα δύο της προηγούμενης αγωνιστικής βοηθώντας την ομάδα του να βάλει τις βάσεις για τη νίκη που θα την κρατούσε στην κατηγορία. Στους Ολλανδούς το γκολ του Παυλίδη θύμισε ένα αντίστοιχο που είχε βάλει πριν 20 χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τη φανέλα του Άγιαξ κόντρα στην Μπρέντα. Θυμηθείτε το:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ