ΑΕΚ

Δυνατά για Κουρμπέλη

Δυνατά για Κουρμπέλη
INTIME SPORTS

Έτοιμοι να κάνουν την τελική τους επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Απομακρύνεται η περίπτωση Ντε Μπλάσις.

Η Ένωση έχει προσεγγίσει αρκετό καιρό τώρα τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ώστε τελικά να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Κουρμπλέλης να μετακομίσει μόνιμα στην ΑΕΚ.

Πρόθεση των διοικούντων της ομάδας ήταν μετά το Πάσχα να καταφέρουν να τελειώσουν και με αυτή τη μεταγραφή, κάτι που έχουν σκοπό να κάνουν, καθώς2 γνωρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης, παρά τις ήδη εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Άλλωστε, ο Δικέφαλος έχει αποδείξει την εφετινή σεζόν ότι όποιον ποδοσφαιριστή θέλει μπορεί να τον κάνει δικό της, κάτι που φάνηκε με τις περιπτώσεις των Μάνταλου και Μπακάκη.

Καταλήγοντας σχετικά με την περίπτωση του Ντε Μπλάσιτς, φαίνεται ότι τελικά δυσκολεύει αρκετά, καθώς η ΑΕΚ χάνει έδαφος, λόγω της υψηλής πρότασης που έχει ο Αστέρας Τρίπολης από ομάδα του εξωτερικού για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ