ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Δουλειά στην τακτική

Δουλειά στην τακτική

Ο Γιάννης Χριστούπουλος αρχίζει να "μοντάρει" την ομάδα του Πλατανιά δίνοντας έμφαση στο κομμάτι της τακτικής και του στυλ με το οποίο θα παίζει ο σύλλογος των Χανίων. Το Sport24.gr ήταν παρών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEOS)

Στο "μοντάρισμα" της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε να δουλεύει ο Γιάννης Χριστόπουλος στο Καρπενήσι όπου και προετοιμάζεται η ομάδα του Πλατανιά. Ο νεαρός τεχνικός στην διάρκεια των προπονήσεων την Δευτέρα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της τακτικής τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση.

Την ίδια ώρα ο έμπειρος τεχνικός βλέπει τον Τετέ να ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και να μετέχει όλο και πιο πολύ σε φουλ ρυθμούς και σύντομα θα είναι πανέτοιμος να ενταχθεί πλήρως. Όσο για τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στην γάμπα, αλλά στην απογευματινή προπόνηση έδωσε κανονικά το παρών δείχνοντας πως ήταν εντάξει.

Αποστολή στο Καρπενήσι: Αντώνης Τσιράκης

Το Sport24.gr εξασφάλισε πλάνα από την απογευματινή προπόνηση, η οποία άρχισε με σύντομες ασκήσεις με την μπάλα μετά το καθιερωμένο ζέσταμα. Στη συνέχεια το τεχνικό τιμ εστίασε σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και pressing, ενώ στο άλλο μισό του γηπέδου την ίδια ώρα γινόταν δουλειά σε έναν συγκεκριμένο τρόπο επίθεσης. Στα τελευταία λεπτά της προπόνησης η ομάδα έπαιξε διπλό σε όλο το γήπεδο, αλλά με κάποιους περιορισμούς. Στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου, μπορούσαν να αμυνθούν μόνο δύο παίκτες και να επιτεθούν τρεις.

Δουλειά στην τακτική
Δουλειά στην τακτική
Δουλειά στην τακτική
Δουλειά στην τακτική
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ