ΠΑΟΚ

Δουλειά στην ψυχολογία από Στέφενς

Δουλειά στην ψυχολογία από Στέφενς
INTIME SPORTS

Ο Ολλανδός τεχνικός μιλά συχνά στους παίκτες του ΠΑΟΚ για να τους κρατήσει σε εγρήγορση, ενώ τον απασχολεί και η φυσική κατάσταση κάποιων παικτών.

Ο Χουμπ Στέφενς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ τη φετινή περίοδο είναι οι παίκτες του να μπορούν να κρατούν τη συγκέντρωσή τους στις συνεχείς εναλλαγές ευρωπαϊκών και ελληνικών αγώνων.

Γι' αυτό και τις δύο τελευταίες μέρες, τους μιλά συνεχώς θέλοντας να τους περάσει το μήνυμα της απόλυτης προσήλωσης στον αγώνα με τον Πλατανιά. "Αν δείξουμε τον καλό εαυτό μας, θα κερδίσουμε" τόνισε στη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος με τη χρήση βίντεο έκανε διάφορες παρατηρήσεις αγωνιστικού χαρακτήρα ενόψει του απογευματινού αγώνα. Ο Στέφενς θέλει να δει την ομάδα του να μπαίνει δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης, προκειμένου να φθάσει σε μία ακόμη νίκη που θα τονώσει την ψυχολογία της.

Ένα δεύτερο ζήτημα που απασχολεί τον 60χρονο κόουτς είναι αυτό της φυσικής κατάστασης ορισμένων παικτών και της σωστής διαχείρισής τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Γιώργος Τζαβέλλας, που μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια (και ένα που είχε προηγηθεί με την Εθνική) κρίθηκε σκόπιμο να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ