ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Το σκορ μας αδικεί"

Δώνης: "Το σκορ μας αδικεί"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι ο Ατρόμητος πήρε δίκαια τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ εξήρε την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

"Έχω βαρεθεί να συζητάμε πως είχαμε ένα καλό και ένα κακό ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όχι μόνο δεν απειληθήκαμε άλλα εμείς είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουμε", τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου και συμπλήρωσε:

"Ήμασταν η καλύτερη ομάδα σήμερα και δίκαια πήραμε τη νίκη. Το σκορ μάλιστα μας αδικεί, ενώ θα πρέπει να γνωρίζετε πως πάντα υπάρχει άγχος για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Πρέπει όμως να σταθούμε στην αμυντική μας λειτουργία η οποία ήταν εξαιρετική".

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι η συνέχεια του Ατρομήτου στη Super League, μετά το εκπληκτικό ξεκίνημά του που τον έχει βρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και χωρίς ήττα, ο Γιώργος Δώνης υπογράμμισε:

" Δεν σκέφτομαι καθόλου ότι είμαστε ψηλά και έχουμε 13 βαθμούς. Σκέφτομαι μόνο να κερδίσουμε το επόμενο ματς και να μείνουμε εκεί".

Στη συνέχεια ο Γιώργος Δώνης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Για το αν το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που θέλει να βλέπει από την ομάδα του: "Έχουμε καλή κυκλοφορία και υπομονή στο παιχνίδι μας. Δεν είχαμε βιασύνη και δεν κάναμε λάθη. Πρέπει να έχουμε καλές επιλογές τόσο από τον άξονα όσο και από τα ακραία μπακ".

Για το αν μπορεί να είναι στόχος ακόμα και το πρωτάθλημα: "Ο στόχος μας είναι να μείνουμε οκτώ αγωνιστικές αήττητοι. Χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις παίρνουμε τα αποτελέσματα που μας βοηθούν να διατηρούμε την ψυχολογία μας σε υψηλά επίπεδα. Αν υπήρχε κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια θα ακούγατε ότι λέμε συνεχώς να πάμε να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι για να παραμείνουμε πρώτοι. Αλλά επειδή είμαστε ρεαλιστές ξέρουμε ποιες ομάδες πάνε για πρωτάθλημα".

Για το αν ήταν έκπληξη το σχήμα του ΠΑΣ: "Ο αντίπαλος όντως μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε να ξεκινήσει με τόσους μεσοαμυντικούς ποδοσφαιριστές. Ήθελε να μείνει σε παθητικό ρόλο και να μας περιορίσει. Όταν έμεινε πίσω στο σκορ άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, κυρίως στην επανάληψη, αλλά δεν μας απείλησε".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ