ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Όνειρο να σκοράρεις με την ομάδα που αγαπάς"

Δώνης: "Όνειρο να σκοράρεις με την ομάδα που αγαπάς"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Χρήστος Δώνης και Νίκος Καρέλης για το 3-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών.

Αρχικά ο Χρήστος Δώνης τόνισε: "Θέλαμε να μπούμε δυνατά και να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και τα καταφέραμε. Το 3-0 μας δίνει σημαντικό προβάδισμα".

Για το γκολ που σημείωσε: "Είναι μεγάλο όνειρο να σκοράρεις με την ομάδα που αγαπάς και πρέπει να συνεχίσω το ίδιο καλά.

Για το ότι είχε σκοράρει στο φιλικό: "Δεν έχει την ίδια βαρύτητα τότε ήταν φιλικό"

Για το πως βοηθά την ψυχολογία του: "Σίγουρα ένα γκολ βοηθάει πολύ την ψυχολογία ενός παίκτη. Ωστόσο, πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι γιατί υπάρχουν και άλλα ματς".

Για το ματς με την Καλλονή: "Η Καλλονή είναι μία καλή ομάδα. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς"

Από την μεριά του, ο Νίκος Καρέλης τόνισε αρχικά: "Όλα τα παιδιά δώσανε το 100%, έλειπαν κάποιοι αλλά ήμασταν όλοι καλοί και πήραμε ένα καλό προβάδισμα. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι αυτό και σκεφτόμαστε το ματς με την Καλλονή".

Για το γκολ του: "Απλά γύρισα και σούταρα, δεν είχα σκεφτεί κάτι άλλο".

Για το αν αποτελεί το Κύπελλο στόχο του Παναθηναϊκού: "Εννοείται πως το Κύπελλο είναι στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και στο Πρωτάθλημα".

Για τη θέση που αγωνίζεται: "Αισθάνομαι πιο άνετα να παίζω ως σέντερ φορ, αλλά παίζω σε όποια θέση θέλει ο κόουτς".

Για την αλλαγή του προς το καλύτερο: "Μέσα από τη δουλειά πήρα την ευκαιρία που περίμενα και προσπαθώ να την αρπάξω όσο καλύτερα μπορώ".

Για τις δυνατότητες του φετινού Παναθηναϊκού: "Είμαστε ακόμη στην αρχή. Δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε αυτά που μας λέει ο κόουτς να τα βγάζουμε στο γήπεδο όσο γίνεται. Εννοείται πως προοδεύουμε κάθε εβδομάδα".

Για την αποχώρηση του Φιγκερόα: "Κοιτάξτε ο Λουτσιάνο μας βοήθησε πολύ και η αποχώρησή του μας στεναχώρησε, αλλά πρέπει οι επιθετικοί της ομάδας πλέον να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις όσο καλύτερα μπορούν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ