ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας"

Δώνης: "Να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση μας"
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης χαρούμενος από το ντεμπούτου του στο πρωτάθλημα δήλωσε ότι θέλει να έχει διάρκεια. Τι είπαν οι Κοτσόλης και Σπυρόπουλος.

Καλύτερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να περιμένει ο Χρήστος Δώνης. Ο νεαρός μέσος που μέχρι στιγμής μέτραγε τρεις παρουσίες στο Κύπελλο αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος και μάλιστα σκόραρε μετά από μια προσπάθεια που ξεκίνησε και τελείωσε ο ίδιος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν στο επίκεντρο όλων και στις δηλώσεις του στάθηκε στην διάρκεια που πρέπει να δείξει ο ίδιος αλλά και στη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει η ομάδα:

Ο μέσος του Παναθηναϊκού είπε χαρακτηριστικά:

"Είμαι χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω να είμαι το ίδιο αποτελεσματικός. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας και στο επόμενο ματς και να κερδίσουμε την Ξάνθη.

Παλεύουμε σε όλα τα ματς. Μας ενδιαφέρουν τα πλέι οφ και στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να βγούμε νικητές μέσα από αυτή τη διαδικασία".

Κοτσόλης: "Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ"

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κοτσόλης ο οποίος έκανε την τέταρτη σερί συμμετοχή του υποστήριξε ότι ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι η διάρκεια λέγοντας:

"Έχουμε πει από την αρχή ότι θέλουμε να έχουμε ομάδα συνόλου και όχι προσώπων. Πρέπει να παίζουμε καλά ανεξάρτητα με το ποιος παίζει και ποιος όχι και να έχουμε συνολικά μια καλή εμφάνιση.

Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Το ζήτημα είναι να έχουμε διάρκεια. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα τώρα χτίζεται. Είναι ένα κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών και προσπαθούμε ως οικογένεια. Σε όλα τα ματς διεκδικούμε τη νίκη κι αυτό θα κάνουμε και με την Ξάνθη".

Σπυρόπουλος: "Δεν στηριζόμαστε σε 2-3 παίκτες"

Όσο για τον Τάκη Σπυρόπουλο είπε ότι η επιστροφή στις νίκες ήταν το ζητούμενο για το τριφύλλι και αυτή ήρθε μέσα από καλό ποδόσφαιρο:

"Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα και θέλαμε να κερδίσουμε. Το καταφέραμε και πλέον επιθυμούμε να δώσουμε συνέχεια και απέναντι στην Ξάνθη, ώστε να πάμε με καλή ψυχολογία στις γιορτές.

Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο αυτό που φταίει και παρουσιάζουμε διαφορετικά πρόσωπα, ίσως η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Από το καλοκαίρι έχουμε δείξει πως είμαστε ομάδα και δεν στηριζόμαστε σε 2-3 παίκτες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ