ΠΑΟΚ

Δώνης: "Ευχαριστημένοι από την προσπάθεια"

Δώνης: "Ευχαριστημένοι από την προσπάθεια"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε για την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να δίνει τα συγχαρητήριά του στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Συγκεκριμένα είπε για το ντέρμπι:

" Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια. Ταν ένα ματς φτάνει σε αυτό το σημείο και δεν το χάνεις, τότε μπορεί να είσαι ευχαριστημένος. Υπάρχουν κομμάτια στο πρώτο ημίχρονο που λειτουργήσαμε καλά, μας έλειπε όμως η αυτοπεποίθηση. Αυτό που κρατάμε σήμερα είναι πως προσπαθήσαμε πολύ απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα, το διεκδικήσαμε μέχρι τέλους.

Και μπορούμε να πούμε πως κρατάμε και την απόδοση κάποιων νεαρών. Προσωπικά θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον Κωνσταντινίδη. Όταν μπαίνεις σε ένα μεγάλο ματς όπως το σημερινό, έχεις 2-3 φάσεις που δεν σου βγαίνουν και μετά προσπαθείς, αυτό δείχνει πολλά και πως μπορούμε να βγάλουμε έναν μεγάλο παίκτη για τον ΠΑΟΚ".

Συνεχίζοντας, ανέφερε: " Είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα με καλή οργάνωση παιχνιδιού, μπήκαμε πολύ φοβισμένοι μέχρι το 20', μετά βάλαμε την μπάλα κάτω αλλά δεν φτάσαμε σε τελικές ενέργειες που θα είναι ευκαιρίες. Όταν σε αυτή την ομάδα υπάρχει ο καλός Λόρενς και ο καλός Ρομπέρ όπως το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα είναι διαφορετική. Είναι σημαντικό αυτοί οι παίκτες να είναι σε καλή κατάσταση".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ μετά το γκολ του Αθανασιάδη: " Όλο αυτό που γίνεται με την ανάλυση της κάθε στιγμής στο ποδόσφαιρο, είναι μια υπερβολή στην Ελλάδα. Είδαμε το Σάκλε-Ολυμπιακός, είχε 75% κατοχή η Σάλκε και 21 τελικές. Όταν πέτυχε το γκολ που ήταν όμως η Σάλκε; Όποια ομάδα κάνει τα περισσότερα λάθη μπορεί να το πληρώσει. Όταν κάνεις ανάλυση από 88' έως το 93' νομίζω πως πέφτουμε τελείως έξω".

Για την διαφορά οχτώ πόντων από τον Ολυμπιακό: " Δεν έχει μεγάλη σημασία να μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία. Θα πρέπει να ετοιμάσουμε ένα πλάνο, να ανακοινωθεί, να δούμε τι στόχους μπορούμε να πετύχουμε και βήμα με βήμα να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Το να μπαίνουμε σε διαδικασία ποια η διαφορά είναι με τον Ολυμπιακό είναι ανώφελο. Κυρίως πρέπει να δούμε την ομάδα που χτίζουμε εμείς".

Για την απόδοση του Βιβιάν: " Ο Βιβιάν και ο Λόρενς δεν έχουν κάνει προετοιμασία. Με βάση την αποχή που είχε, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Όλοι θα αξιολογούνται από την πορεία του πρωταθλήματος".

Για τα θέματα πειθαρχίας: " Πρέπει να τα βάλουμε σε μια σειρά αυτά τα πράγματα. Είναι διαφορετικό να βάλουμε την πειθαρχία και την απειθαρχία σε αγωνιστικά πράγματα. Εμένα αυτό που συμβαίνει με τις αποβολές μου συμβαίνει πρώτη φορά. Αυτοί οι παίκτες δεν μου έχουν δώσει κανένα δικαίωμα στη προπόνηση, για παράδειγμα όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής τους. Έχω τα καλύτερα αποδυτήρια, θα το ξαναπώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ