ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Εμείς δεν ζηλεύουμε, αυτοί μας ζηλεύουν"

Δώνης: "Εμείς δεν ζηλεύουμε, αυτοί μας ζηλεύουν"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου. Αναφέρθηκε στην καλύτερη ομάδα των πλέι οφ, τον Ατρόμητο και τόνισε: "Εμείς δεν έχουμε να ζηλέψουμε κανέναν, αυτοί μας ζηλεύουν".

Ο τεχνικός του Ατρομήτου έπλεξε για ακόμα μια φορά το εγκώμιο της ομάδας του, τονίζοντας πως: "είναι η καλύτερη από όλες στα πλέι οφ", ενώ αναφέρθηκε στην συνέχεια και στο ματς με τον Παναθηναϊκό το οποίο πρέπει να κερδίσουν!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δώνης:

"Είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη. Ξέραμε ότι έπειτα από τα αποτελέσματα που είχαμε, αν και παίξαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, αν δεν κερδίζαμε σήμερα θα είχε τελειώσει η σεζόν για μας. Αυτό μας έφερε αρκετή πίεση, γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια παίζαμε καλά, δεν κερδίζαμε και υπήρχε μία απογοήτευση γι' αυτό το γεγονός. Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει όλα τα ματς νωρίς, μέσα στη ζέστη και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη κούραση. Σίγουρα δεν ήμαστε η πιο εμπορική ομάδα, αλλά θέλει ψυχικά αποθέματα για να ανταποκριθείς.

Σύμφωνα, με το ποδόσφαιρο που παίζουμε είμαστε η καλύτερη ομάδα των πλέι οφ και αυτό μου αρκεί. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τώρα με τον Παναθηναϊκό, μέσα στην έδρα μας, κι αν θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο - ακόμη και να βγούμε πρώτοι - πρέπει να το κερδίσουμε".

- Για τους στόχους του Ατρομήτου και αν άλλαξαν από την έναρξη των πλέι οφ

"Δεν είμαι από τους προπονητές που θα μπουν στα αποδυτήρια και θα πουν στους παίκτες τους να μη στοχεύουν ψηλά, αν και πηγαίνουμε βήμα βήμα, θέλω οι παίκτες μου να βάζουν υψηλούς στόχους. Δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αν μας βγει δε σημαίνει ότι θα πούμε όχι. Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τους στόχους μας. Απλά βλέπουμε τις άλλες ομάδες και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα. Αντίθετα αυτοί έχουν να ζηλέψουν από εμάς".

- Για το περιστατικό με τον Βασίλη Δημητριάδη

"Στο περιστατικό ήταν μπροστά 30 άτομα που μπορούν να επιβεβαιώσουν ποιος λέει ψέμματα. Εγώ δεν λέω πάντως. Ο Κάκος δεν ήταν μπροστά. Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, αλλά ακόμα και στην αντιπαράθεση δεν πρέπει να είμαστε... τραμπούκοι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ