ΑΕΛ

Δώνης: "Ελπίδες μόνο με νίκη"

Δώνης: "Ελπίδες μόνο με νίκη"
Δωνης

Για τις ελπίδες πρόκρισης της ΑΕΛ και την απουσία του Μπακαγιόκου μίλησε ο Δώνης στην συνέντευξη Τύπου ενόψει Αλκμααρ

" Είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα να αλλάζεις παραστάσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να βρίσκεσαι σε ένα πανέμορφο γήπεδο όπως αυτό της Αλκμααρ κι αυτό είναι κάτι ξεχωριστό που σου προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Ξέρουμε ότι μετά από το αυριανό ματς θα δούμε αν έχουμε λίγες ελπίδες, πολλές ή καθόλου κι αυτό σημαίνει ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι πιθανότητες έχουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα

" υποστήριξε ο Γιώργος Δώνης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Για την Αλκμααρ: " Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, αλλά πάνω απ όλα θα προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι της πολύ σημαντικής προσπάθειας που έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα και φυσικά αντάξιοι της στήριξης των φιλάθλων μας που θα έρθουν για να μας ενισχύσουν.

Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι αήττητος στα ευρωπαϊκά κύπελλα, μία ομάδα με πολύ καλή επιθετική ανάπτυξη, που συνηθίζει να βάζει πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Αυτό το στοιχείο θα πρέπει να περιορίσουμε και να συμπεριφερθούμε πολύ καλά αμυντικά - κι όταν λέω αμυντικά δεν εννοώ την τετράδα της άμυνας, αλλά ολόκληρη την ομάδα. Σε ότι αφορά στην επιθετική μας ανάπτυξη πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες και θα σκοράρουμε όπως κάναμε και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς

".

Για την τακτική που θα ακολουθήσει: "Για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης θέλουμε τη νίκη. Όμως, ό,τι και να διεκδικούσαμε θα κάναμε το παιχνίδι μας. Το 4-3-3 είναι αυτό που ξέρουμε και παίζουμε καλύτερα"

Για την απουσία του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο: " Είναι σημαντικός παίκτης για μας και όποιος χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να δείξει το καλό του πρόσωπο. Αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε καλοί στην επιθετική μας ανάπτυξη, έστω και αν μας λείπει το ταλέντο και η ικανότητα του Μπακαγιόκο".

Για τον Στέφανο Κοτσόλη: " Γενικά ο Στέφανος έχει πολύ καλή παρουσία φέτος. Έκανε ένα λάθος (σ.σ. στο ματς με τον Παναθηναϊκό) και δεν θα πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό. Δεν είμαστε από αυτούς και δεν πρόκειται να ρίξουμε καμία ευθύνη πάνω του.

Έχει την εμπιστοσύνη μας και δεν πρόκειται να επηρεαστεί. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό είμαστε πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα και έχουμε τον ίδιο αριθμό με την ΑΕΚ σε επιθέσεις αντιπάλων. Δυστυχώς, όμως, εμείς ως ομάδα πληρώνουμε το παραμικρό λάθος που κάνουμε. Ελπίζω σύντομα αυτό να σταματήσει

".







TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ