ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Είναι δίκαια η νίκη"

Δώνης: "Είναι δίκαια η νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί του Παναιτωλικού λέγοντας ότι μπορούσαν και περισσότερα γκολ.

"Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Εχουμε κάνει καλή συγκομιδή.

Τώρα πάμε στη διακοπή για μια μίνι προετοιμασία, να ηρεμήσουμε και να ανασυνταχθούμε, να αναρρώσουμε από την ίωση που έχει χτυπήσει η ομάδα και να βελτιωθούμε', ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ατρομήτου, και πρόσθεσε:

"Εγινε ένα κλειστό παιχνίδι και όλα τα γκολ μπήκαν από στημένες φάσεις. Είναι δίκαιη η νίκη, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τον ζήλο που δείχνουν. Νομίζω, όμως, ότι ακόμα δεν έχουμε τη σωστή κίνηση από τους μεσοεπιθετικούς μας για να βγάλουμε φάσεις στην επίθεση".

Για την τελευταία απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, βάσει της οποίας ο Αστέρας Τρίπολης υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία, ο Γιώργος Δώνης είπε:

"Πρέπει να μπει μία τάξη στο πρωτάθλημα. Κανείς, πλέον, δεν πιστεύει αυτές τις πρωτόδικες αποφάσεις".

Κληθείς τέλος να σχολιάσει την απόδοση του Κώστα Μήτρογλου, που ήταν ο καταλύτης της νίκης του Ατρομήτου με τα δύο γκολ που πέτυχε, σχολίασε:

"Είναι μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα. Δεν έχει καμία σημασία που δεν είναι τώρα στις κλήσεις. Βλέπει ακόμα παιδικά κάποια πράγματα. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βελτιωθεί".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ