ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης:"Έχουμε βάλει τις βάσεις"

Δώνης:"Έχουμε βάλει τις βάσεις"
Δώνης

Η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι ικανοποιητική σε σχέση με την εικόνα, όπως τόνισε ο Γιώργος Δώνης

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ενόψει του τελευταίου αγώνα με τον Πανθρακικό εντός έδρας υποστήριξε ότι έχουν μπει οι βάσεις για τη νοοτροπία που χρειάζεται να έχει ο σύλλογος κάτι που είναι πιο σημαντικό από το να έχει πέντε ή έξι βαθμούς παραπάνω ενώ πρόσθεσε ότι στόχος στο φινάλε είναι οι παίκτες να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους και να του δώσουν την υπόσχεση για μία καλύτερη χρονιά.
Πιο αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:"Φθάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος έχοντας κερδίσει σημαντικά πράγματα μέσα στη χρονιά.

Η βαθμολογική συγκομιδή δεν μας ικανοποιεί σε σχέση με εκείνο που παρουσιάσαμε αλλά έχουμε βάλει τις βάσεις για τη νοοτροπία που θέλουμε να έχει η ομάδα, για τον τρόπο και το σχέδιο που εφαρμόζεται στο γήπεδο. Αυτά τα στοιχεία είναι θα έλεγα πιο σημαντικά από το να είχαμε πέντε ή έξι βαθμούς παραπάνω.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανθρακικό θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και να του δώσουμε την υπόσχεση ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη και η ομάδα θα πάει για μεγαλύτερα πράγματα".

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα διανυκτερεύσει στους ξενώνες του αθλητικού κέντρου.






TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ