ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: Ανέλαβε την Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας

Ο Γιώργος Δώνης
Ο Γιώργος Δώνης EUROKINISSI SPORTS

Στην Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Δώνης επιστρέφοντας στη συγκεκριμένη χώρα έπειτα από έξι χρόνια.

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος θα επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία σχεδόν έξι χρόνια μετά την παρουσία του στην Αλ Χιλάλ.

Ο 53χρονος κόουτς ανακοινώθηκε αυτή τη φορά από την Αλ Φατέχ, η οποία μετά από 16 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει 17 βαθμούς και βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτός ήταν και ο λόγος της απόλυσης του Γιανίκ Φερέιρα με τον Βέλγο να πληρώνει την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Ο Δώνης θα πάρει μαζί του στη Σαουδική Αραβία όλους τους συνεργάτες του, όπως συνηθίζει άλλωστε, ενώ στο ρόστερ της νέας του ομάδας ξεχωρίζει δίχως αμφιβολιά ο Κριστιάν Κουέβα. Ο διεθνής Περουβιανός μεσοεπιθετικός μαζί με τον Βραζιλιάνο Πέτρος, αλλά και τον Κροάτη επιθετικό Σαντίνι, είναι οι πιο ποιοτικοί παίκτες στο ρόστερ της Αλ Φατέχ.

Για τον 1,5 χρόνο συνεργασίας, οι συνολικές απολαβές του Έλληνα προπονητή και των συνεργατών του θα αγγίξουν τα 3 εκατομμύρια!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ