ΠΑΟΚ

Δώνης: "Άλλαξα σχηματισμό για τον Γκαρσία"

Δώνης: "Άλλαξα σχηματισμό για τον Γκαρσία"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόκριση και εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τρία κεντρικά χαφ.

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Ηταν μέτριο παιχνίδι, ίσως να επηρέασε γι' αυτό και το σκορ του πρώτου αγώνα. Εμείς ήμασταν αρκετά παθητικοί, δεν είχαμε την ζωντάνια που έπρεπε ώστε να δημιουργούμε φάσεις. Τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρέασαν τους παίκτες αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που περάσαμε στα ημιτελικά και τέλος καλό όλα καλά"

Για το αν ο σχηματισμός που επιλέχθηκε επηρέασε την απόδοση του ΠΑΟΚ: "Επηρέασε στην ανάπτυξη γιατί οι παίκτες από την προετοιμασία έχουν μάθει αλλιώς. Είχα αποφασίσει σήμερα να χρησιμοποίησω τον Πάμπλο και ήθελα να έχουμε δίπλα του δύο χαφ με περισσότερα τρεξίματα".

Για τη συνέχεια της σεζόν: "Οσο η ομάδα προχωράει πρέπει να έχουμε έναν βασικό σχηματισμό αλλά σε κάποια παιχνίδια μπορεί να χρειαστεί να παίξουμε μόνο για το αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται και στην προπόνηση ώστε οι παίκτες να είναι προετοιμασμένοι γι' αυτό το ενδεχόμενο".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πλατανιά: "Πλέον ο Καμαρά θα είναι καλά μέχρι το Σάββατο. Εχουμε κάποιες απουσίες, ειδικά για τον Λίνο του έκανε καλό που έπαιξε μόνο 45 λεπτά με τον Πανιώνιο, σήμερα δεν κουράστηκε γιατί δεν είχε πολλά τρεξίματα. Νομίζω ότι το Σάββατο θα έχουμε μία δυνατή ενδεκάδα για να διεκδικήσουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ