ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι παίκτης από μαρκάρισμα και κυνηγητό σε ματς τοπικού πρωταθλήματος στα Τρίκαλα

Εικόνα από την αναμέτρηση Κεφαλόβρυσσος - Πορταϊκός
Εικόνα από την αναμέτρηση Κεφαλόβρυσσος - Πορταϊκός PRINT SCREEN

Άσχημες εικόνες σε αναμέτρηση τοπικού πρωταθλήματος στα Τρίκαλα μετά από σκληρό μαρκάρισμα παίκτη του Πορταϊκού σε ποδοσφαιριστή του Κεφαλόβρυσου. Έσπασε το πόδι του Σακελλάριος τον γηπεδούχων, στο νοσοκομείο και ο Βιολάρης των φιλοξενούμενων.

Η αναμέτρηση του Πορταϊκού με τον Κεφαλόβρυσο για πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Τρικάλων συνοδεύτηκε από άσχημες εικόνες με τη λήξη της αναμέτρησης και κυνηγητό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα άσχημο μαρκάρισμα όταν ο Σακελλάριος, των γηπεδούχων, δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά καθώς έσπασε το πόδι του και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Οι παίκτες του Κεφαλόβρυσου τα έβαλαν με τους φιλοξενούμενους για αυτό το σκληρό μαρκάρισμα, υπήρξαν αψιμαχίες και διαπληκτισμοί και κυνηγητό προς τους ποδοσφαιριστές του Πορταϊκού με τον Βιολάρη μάλιστα να δέχεται και κάποια χτυπήματα.

Δείτε το βίντο στο 12:50''

Τόσο ο Σακελλάριος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη διπλό κάταγμα κνήμης και περόνης ενώ στο νοσοκομείο πήγε και ο Βιολάρης για να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία καθώς είχε δεχτεί αρκετά χτυπήματα.

Πηγή: Trikalascore

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ