ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Πηγαίνει στο Βικελίδης το πανό με τον Τίτορμο

Το πανό με τον Τίτορμο και τον Άλκη
Το πανό με τον Τίτορμο και τον Άλκη EUROKINISSI

Το όμορφο πανό του Τιτόρμου (το έμβλημα του Παναιτωλικού) με τον δολοφονημένο Άλκη στην αγκαλιά του, "μετακομίζει" στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς ένας φίλος των κίτρινων απέκτησε το πανό με δημοπρασία και το πρόσφερε στην υπό δημιουργία Δομή "Εις το όνομα του Άλκη".

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός είχε θέσει σε δημοπρασία το πανό με τον Τίτορμο και το άψυχο σώμα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, μαζί φυσικά με τις φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου με το όνομα του Άλκη στη φανέλα.

Το εκπληκτικό πανό της ομάδας του Αγρινίου απέκτησε ένας φίλος του Άρη, ο οποίος το έθεσε στη διάθεση της υπό δημιουργία Δομής "Εις όνομα του Άλκη". Η συγκεκριμένη δομή σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Άρης, ανακοίνωσε ότι το πανό θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

"Με αίσθημα ικανοποίησης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο, ότι το πανό του Τίτορμου, μυθικού ήρωα και έμβλημα του Παναιτωλικού, να κρατάει στην αγκαλιά του τον δολοφονημένο Άλκη μας, βρίσκεται στα χέρια της Δομής. Ένας αγνός φίλαθλος, που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, συμμετείχε στη δημοπρασία και πήρε στην κατοχή του το ξεχωριστό αυτό πανό ενημερώνοντας σχετικά τη Δομή μας.

Σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, το πανό θα πάρει τη θέση του στο γήπεδο της ομάδας που αγαπούσε ο Άλκης και που στο όνομα της δολοφονήθηκε! Η ανάρτηση του πανό θα γίνει την Κυριακή, πριν το παιχνίδι της ομάδας με τον Ολυμπιακό", ανέφερε η δομή στην ανακοίνωσή της.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ