ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Ο Παναιτωλικός θέτει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό το πανό και τις φανέλες

Οι παίκτες του Παναιτωλικού με το όνομα του Άλκη στην πλάτη τους
Οι παίκτες του Παναιτωλικού με το όνομα του Άλκη στην πλάτη τους EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός βάζει σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό, το εικαστικό που έφτιαξε στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, αλλά και τις φανέλες που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές με το όνομα του Άλκη, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, μετά τις πολύ όμορφες ενέργειες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα με το εικαστικό για τον 19χρονο Άλκη Καμπανό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, το οποίο ήταν και ως "πανό" στο γήπεδο της ομάδας, αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που στις φανέλες τους είχαν το όνομα του Άλκη, θα προχωρήσουν σε μια αξιέπαινη ενέργεια στη μνήμη του Άλκη.

Συγκεκριμένα θα προχωρήσουν σε δημοπράτηση των φανελών που φόρεσαν οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, αλλά και του όμορφου εικαστικού και θα διαθέσουν τα έσοδά τους στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα "Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας", έναν ξενώνα παιδιών που βρίσκονται σε μακροχρόνιο κίνδυνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανάλαβε την πρωτοβουλία να στείλει ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, μετά την δολοφονία ενός ακόμα φιλάθλου, του Άλκη Καμπανού. Με την ανάρτηση σχετικού σκίτσου του Αγρινιώτη σκιτσογράφου Χρήστου Παπανίκου στα social media της ομάδας και σε πανό στο γήπεδο, όπως επίσης με την απόφαση να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με φανέλες στις οποίες αντί των ονομάτων τους αναγράφονταν το όνομα ΑΛΚΗΣ.

Η πρωτοβουλία έτυχε καθολικής αποδοχής και μεγάλης ανταπόκρισης. Θέλοντας να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την ίδια κατεύθυνση που ακολουθούμε ως Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος σχεδόν έναν αιώνα, θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση όλου του υλικού που χρησιμοποιήθηκε (πανό, φανέλες ποδοσφαιριστών με τις υπογραφές τους) μέσω του Charityidols προκειμένου όσοι εκδήλωσαν πρόθεση να αποκτήσουν το υλικό, να μπορέσουν να το πράξουν. Λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας» που είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Εδρεύει στη Βέροια, την πόλη που γεννήθηκε και αναπαύεται πλέον ο Άλκης.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν στη δημοπρασία και να ενισχύσουμε το στόχο. Αλλά ταυτόχρονα να στείλουμε (για μια ακόμα φορά) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας".

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ