ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δοκιμές παικτών στον Αστέρα

Δοκιμές παικτών στον Αστέρα
INTIME SPORTS

Στο "μικροσκόπιο" του Πέτρου Δημητρίου βρίσκονται οι Βραζιλιάνοι Ρομάριο και Ντο Σάντος, αλλά και ο Γιόνδης. Δεν προχώρησε η μεταγραφή του Τέλλου

Τρεις νέοι παίκτες βρίσκονται από την Παρασκευή στο Βέρμιο, όπου προετοιμάζεται ο Εθνικός Αστέρας και περνάνε από το "μικροσκόπιο" του Πέτρου Δημητρίου.

Συγκεκριμένα στην προετοιμασία της ομάδας της Καισαριανής συμμετέχουν δύο Βραζιλιάνοι αλλά και ο επιθετικός Αντώνης Γιόνδης, που τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ιωνικό.

Ο ένας Βραζιλιάνος είναι ο επιθετικός Ρομάριο, που αγωνιζόταν στην γειτονική Βουλγαρία, θα πάρει μέρος σε κάποιες προπονήσεις και από εκεί και πέρα θα κρίνει ο Δημητρίου αν η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση του.

Ο άλλος Βραζιλιάνος που δοκιμάζεται είναι ο Ντο Σάντος, που αγωνίζεται στην θέση του στόπερ, και ανάλογα με την εξέλιξη θα κριθεί το μέλλον του.

Αντίθετα ο Εθνικός Αστέρας δεν θα ασχοληθεί με τον Τέλλο, που δοκιμάσθηκε στο Βέρμιο, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο παίκτης θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Από εκεί και πέρα το θέμα Καρατζά δεν έχει κλείσει για την ομάδα, καθώς ο έμπειρος στόπερ, που αγωνίσθηκε τα τρία τελευταία χρόνια στην ομάδα της Καισαριανής, είναι σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη και δεν αποκλείεται να επέλθει νέα συμφωνία και να συνεχίσει στην ομάδα.

Τέλος Γκίτκος και Χωριανόπουλος ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, με τον Πέτρο Δημητρίου να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τους ρυθμούς δουλειάς και φυσικά καθημερινά να "ανεβάζει" ρυθμούς.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ