ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δοκιμές από τον Σάντος υπό βροχή

Δοκιμές από τον Σάντος υπό βροχή
INTIME SPORTS

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας την Τετάρτη (23/5) στην Αυστρία. Δείτε τις πρώτες δοκιμές του Φερνάντο Σάντος για την ενδεκάδα

Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/5) η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος δούλεψε κυρίως στην αμυντική λειτουργία, υπό συνθήκες πίεσης στο μισό γήπεδο και στην συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα, με τον Πορτογάλο να δείχνει τις πρώτες του σκέψεις.

Συγκεκριμένα ο Σάντος στην βασική ενδεκάδα με σύστημα 4-3-3, χρησιμοποίησε κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη και στην άμυνα τους Χολέμπας (αριστερά), Τοροσίδη (δεξιά), Παπασταθόπουλο-Αβραάμ Παπαδόπουλο (κεντρικό αμυντικό δίδυμο).

Στην μεσαία γραμμή η τριάδα ήταν Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μανιάτης και στην επίθεση οι Νίνης (δεξιά), Σαμαράς (αριστερά) και Γκέκας (κορυφή).

Στην συνέχεια του διπλού, ο Πορτογάλος προπονητής χρησιμοποίησε τον Χαλκιά στην θέση του Σηφάκη, τον Τζαβέλλα στην θέση του Χολέμπας, τον Κονέ αντί του Τοροσίδη με τους Μαλεζά-Μάκο στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Φωτάκης, Τζιόλης, Λυμπερόπουλος (αντικαταστάθηκε από τον Φορτούνη) και στην επίθεση οι Φετφατζίδης (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή).

Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Δείτε επίσης τι έγινε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (23/5), τι δήλωσε ο Κώστας Χαλκιάς, το μπάσκετ που έπαιξαν οι διεθνείς, αλλά και ποιοι πέρασαν από ντόπινγκ κοντρόλ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ