ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Δοκιμές από τον Παντέλη

Δοκιμές από τον Παντέλη
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Νίκος Παντέλης δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα στο φιλικό με τον Φωστήρα το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα

Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα είχε ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα, Νίκος Παντέλης, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0), ωστόσο αυτό που ήθελε ο έμπειρος τεχνικός ήταν να δει κάποιους αππο τους παίκτες που έχουν λίγες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ στο 85’ ο Διαμάντης εκτέλεσε πέναλτι αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Νίκος Παντέλης χρησιμοποίησε τους: Γκίτκο (35' Κάρσο, 60' Κοτταρά), Παπαζούδη, Τσιώλη, Παλάσκα, Καρατζά, Κριπιντίρη, Ζαρογιάννη, Κολτσίδας, Λουάμο, Αργυρίου και Γιακούπι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Διαμάντης, Φραγκής, Χωριανόπουλος και Παριανός.

Το παρόν στο γήπεδο του Ταύρου έδωσαν και οι Τραορέ, Φραντζεσκί και Βάσι που επέστρεψαν από το εξωτερικό, ύστερα από την άδεια που είχαν πάρει από τον Παντέλη. Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα δεν θέλησε να τους χρησιμοποιήσει στο φιλικό και τους άφησε να προπονηθούν μόνοι τους ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ