ΕΛΛΑΔΑ

Δοκιμάζουν την τύχη τους στην Πορτογαλία

Δοκιμάζουν την τύχη τους στην Πορτογαλία

Τέσσερις νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές θα περάσουν τις επόμενες μέρες δοκιμαστικά στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα σε Σετούμπαλ και Ακαντέμικα.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές δοκιμάζουν την τύχη τους στο εξωτερικό και κυνηγούν μια θέση στο όνειρο.

Εδώ και λίγες μέρες τέσσερις ακόμη Έλληνες έκαναν το ταξίδι για την Πορτογαλία ώστε να περάσουν δοκιμαστικό σε Σετούμπαλ και Ακαντέμικα και να προσπαθήσουν να κερδίσουν ένα συμβόλαιο στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τους Σίφη Φουντοραδάκη, Παναγιώτη Ζγούρι, Δημήτρη Κώτση και Χρήστο Κατσούλη με τον τελευταίο να είναι και ο μικρότερος εκ των τεσσάρων οι οποίοι ταξίδεψαν στην Πορτογαλία με πρωτοβουλία της Stars Of The Future.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωτοβουλία της Stars Of The Future, που υποστηρίζει, επιμορφώνει, καθοδήγει αθλητές και συνεργάζεται με τμήματα σκάουτερ πορτογαλικών συλλόγων, τρεις Έλληνες ταλαντούχοι άσοι προπονούνται από την Δευτέρα (4/3) στην Κ19 Vitoria de Setubal και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν πρόγραμμα προπονήσεων και με την Academica de Coimbra.

Πρόκειται για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Σίφη Φουντοραδάκη (2000), Παναγιώτη Ζγούρι (2001) και Δημήτρη Κώτση (2001) της Sporting CP Soccer Academy Χαλανδρίου. Οι ταλαντούχοι Έλληνες κλήθηκαν από τις ομάδες της Πορτογαλίας για να ακολουθήσουν γκρουπ προπονήσεων και ουσιαστικά έχουν μπροστά τους μια ευκαιρία ικανή να τους αλλάξει το μέλλον.

Δοκιμάζουν την τύχη τους στην Πορτογαλία

Δοκιμαστικές προπονήσεις στην Κ17 της Vitoria de Setubal ακολουθεί και ο Χρήστος Κατσούλης. Ο 16χρονος άσος έχει στο πλάι του και τον πατέρα του, Νίκο Κατσούλη, ο οποίος συμμετέχει στο τμήμα Family Suport της Stars Of The Future κι ακολουθεί μαθήματα Sports Management!

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρία δίνει την δυνατότητα στους γονείς να εκπαιδευτούν σε πτυχές του αθλήματος εντελώς άγνωστες προς αυτούς και βρίσκει κοινή γραμμή ανάμεσα σε γονιό και παιδί με φόντο πάντα το ποδόσφαιρο και την επιμόρφωση.

Δοκιμάζουν την τύχη τους στην Πορτογαλία

Τους νεαρούς συνοδεύει στην Πορτογαλία και ο Technical Coordinator της Ακαδημίας της Sporting CP Χαλανδρίου, Κωνσταντίνος Σταμέλος. Ο ίδιος - στο πλαίσιο της επιμόρφωσης που επιδιώκει η Stars Of The Future και για προπονητές - παρακολουθεί σεμινάρια κι εμπλουτίζει τις γνώσεις του στον δικό του τομέα".

Δοκιμάζουν την τύχη τους στην Πορτογαλία
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ