ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δοκιμάζει Πολωνό,περιμένει την κλήρωση

Δοκιμάζει Πολωνό,περιμένει την κλήρωση
Λίνεν

Τον Πολωνό αμυντικό Αντάμσκι δοκιμάζουν οι "κυανέρυθροι". Το μυαλό στον Άρη και την κλήρωση του ΟΥΕΦΑ.

Ο Πορτογάλος Ντε Αλμέιδα συνεχίζει να προπονείται με τον Ιστορικό, ωστόσο έχει από την Τετάρτη αντίπαλο καθώς εξετάσεις στον Έβαλντ Λίνεν δίνει πλέον και ο 32χρονος Πολωνός, Μάρτσιν Αντάμσκι που πέρυσι αγωνιζόταν στην Γερμανική, Ερτζερμπρίγκε Αουε.
Μάλιστα ο Αντάμσκι έχει αγωνιστεί 3 φορές στην Εθνική Πολωνίας, με τελευταία συμμετοχή στις 16 Νοεμβρίου 2005 κόντρα στην Εσθονία.

Πλάνα χωρίς Σπυρόπουλο με Άρη

Στο μεταξύ μετά την απόφαση της Σούπερ Λίγκας για διεξαγωγή της πρεμιέρας το Σαββατοκύριακο, οι “κυανέρυθροι” προετοιμάζονται χωρίς τον Σπυρόπουλο για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.

Ο διεθνής αριστερός μπακ συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Ηρακλή και την θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος

.Κανονικά προπονήθηκε και ο Άκης Μάκος και έτσι επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι σε θέση να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Υπενθυμίζεται ότι στην διάθεση του Έβαλντ Λίνεν δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι από την περασμένη σεζόν, Κουμορτζί και Σκούφαλης.

Αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση

Το μυαλό των Νεοσμυρνιωτών όμως βρίσκεται πλέον και στην κλήρωση που θα γίνει στο Μονακό την Παρασκευή για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και από την οποία θα αναδειχτεί ο αντίπαλος της ομάδας στον δρόμο για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η αντιπροσωπεία του Πανιωνίου θα έχει ως επικεφαλή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Τσακίρη.














TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ