ΞΑΝΘΗ

Δοκιμάζει Ιταλό αμυντικό

Δοκιμάζει Ιταλό αμυντικό
Ξάνθη

Σε εκδήλωση χορηγού παρευρέθηκαν παίκτες της Ξάνθης η οποία δοκιμάζει Ιταλό αμυντικό

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε Κεντρικό κατάστημα και πλήθος κόσμου διαφόρων ηλικιών παραβρέθηκε εκεί έχοντας την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να πάρει αμέσως την φωτογραφία του.
Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης μοίρασαν εκατοντάδες αυτόγραφα στους φιλάθλους που είχαν την ευκαιρία να δούνε τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα και παράλληλα να απολαύσουν όλα τα προϊόντα της κορυφαίας εταιρείας τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ο Αργεντινός Μάουρο Πόι που παραβρέθηκε στην εκδήλωση μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας επισήμανε:

" Είναι μια καταπληκτική εκδήλωση με έναν από τους χορηγούς της Ξάνθης. Εξάλλου κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πέρσι με τους αρχηγούς της ομάδας μας. Χαίρομαι που ήρθε τόσο κόσμος και πιστεύω πως και αυτοί το απόλαυσαν όσο και εμείς. Πολλά άτομα μας έδειξαν την αγάπη τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές".

" Ελπίζω στο προσεχές μέλλον να γίνουν ανάλογες εκδηλώσεις ώστε να υπάρχει αυτή η επαφή ανάμεσα στους φιλάθλους και την ποδοσφαιρική ομάδα. Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση να έχουν την υγεία τους και να περάσουν καταπληκτικά τις γιορτινές μέρες".

Στα αγωνιστικά θέματα η Ξάνθη πραγματοποίησε πρωινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου. Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο νεαρός Ιταλός αμυντικός Μάουρο Μπελότι που αγωνίζεται σε ομάδα της Γ. Εθνικής της χώρας του.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος που εγχειρίστηκε στο πρόσωπο όπου είχε χτυπήσει και αναρρώνει. Επίσης ο Γιάννης Παπαδημήτριου μαζί με τον Φρανσίσκο Ζουέλα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.













TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ