ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Δοκιμάζει Άγγλο επιθετικό

Δοκιμάζει Άγγλο επιθετικό
Ρόκαστλ

Ο Άγγλος επιθετικός Λίον Νάιτ δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες από τον Θρασύβουλο

Η αγορά της Αγγλίας φαίνεται πως έχει αρχίσει να τραβάει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Θρασύβουλου, αφού ο Κρεγκ Ρόκαστλ έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό του στο διάστημα που βρίσκεται στην χώρα μας.
Με την επιστροφή του μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ο 28χρονος άσσος έφερε μαζί του, σε συνεννόηση με την διοίκηση, έναν συμπατριώτη του επιθετικό με σκοπό να δοκιμαστεί από τον σύλλογο της Φυλής.

Το όνομα του είναι Λίον Νάιτ βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία (26 ετών) ενώ έχει περάσει από πολλές ομάδες στο "νησί". Είναι βραχύσωμος καθώς το ύψος του είναι 1,62 αλλά διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, όπως και ταχύτητα.

Μέχρι σήμερα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει ανακοίνωση, που θα αναφέρει την παραμονή του μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα.

Με μια πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Θρασύβουλου για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή με τον Λεβαδειακό. Απόντες ήταν οι τραυματίες Μαυρογενίδης και Πουλάκος. Ατομικό ακολούθησαν οι Βασιλείου Ν και Αλβες.

Δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Πρέβεζα δόθηκε ο νεαρός Φράγκος από την ΠΑΕ Θρασύβουλος








TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ