ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δοκίμασε και είναι κοντά σε Αμπντουλάγεβ

Δοκίμασε και είναι κοντά σε Αμπντουλάγεβ

Πολύ κοντά στον διεθνή Αζέρο, Αράζ Αμπντουλάγεβ που ανήκει στην Έβερτον αλλά αγωνίζεται στην Νέφτσι Μπακού είναι ο Πανιώνιος που τον έφερε και τον δοκίμασε.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αράζ Αμπντουλάγεβ, ο οποίος θα δοθεί δανεικός από την Έβερτον είναι η ομάδα του Πανιωνίου.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός από το Αζερμπαϊτζάν, είναι στην Ελλάδα από την Τρίτη και την Τετάρτη δοκιμάστηκε στην προπόνηση των "κυανέρυθρων" στο Κορωπί.

Μάλιστα, οι επαφές με την διοίκηση του Πανιωνίου και των Άγγλων έχουν προχωρήσει και δεν αποκλείεται να έχει τελειώσει το θέμα της απόκτησής του.

Ο 20χρονος Αζέρος έχει συμβόλαιο με τους "εφοπλιστές" από το καλοκαίρι του 2010, που τον ανακοίνωσαν στις 7 Ιανουαρίου το 2011 και τον παραχώρησαν εκ νέου δανεικό στην ομάδα της πατρίδας του όπου αγωνίζονταν μέχζρι τώρα Νέφτσι Μπακού.

Ο λόγος, που δεν μπόρεσε να φορέσει την φανέλα των "ζαχαρωτών" ήταν το γεγονός πως δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στο νησί. Το καλοκαίρι πραγματοποίησε προετοιμασία με τους "εφοπλιστές", προτού δοθεί δανεικός εκ νέου στην Μπακού, ωστόσο οι Άγγλοι θέλουν να τον "τεστάρουν" σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Φιλικό με τον Ελπιδοφόρο

Την Πέμπτη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα δώσει φιλική αναμέτρηση στο Κορωπί με αντίπαλο τον Ελπιδοφόρο (16:00), ενώ την Παρασκευή η ομάδα Νέων θα παίξει φιλικό με το Κορωπί.

Και στα δύο παιχνίδια δεν αποκλείεται να γίνουν δοκιμές για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και την πρώτη ομάδα και θα ήθελε να "τσεκάρει" η τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ