PREMIER LEAGUE

Δίψα για γκολ

Δίψα για γκολ
Γιαννακόπουλος (Μπόλτον)

Στην επιθετική αφλογιστία που τον κατατρέχει φέτος θέλει να βάλει τέλος ο Στέλιος Γιαννακόπουλος

Θεωρεί ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν και πως το ματς με την Μπλάκμπερν θα είναι η απαρχή της αναγέννησης του. "Kάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται και να βοηθά την ομάδα του. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ ακόμη να συμβάλλω στην επιτυχία της ομάδας και να βοηθήσω τον εαυτό μου", λέει ο μέσος της Μπόλτον που μετά τα 13 περσινά γκολ, εφέτος έχει μείνει…άκαπνος.

Η επιθετική του λειψανδρία του "Stelios" έχει αναγκάσει τον προπονητή του στην Μπόλτον, Σαμ Άλαρνταϊς να μην τον υπολογίζει ως βασικό στην ομάδα, γεγονός που ασφαλώς έχει επιδράσει αρνητικά στη ψυχολογία του Έλληνα διεθνούς μέσου.

" Ελπίζω να σκοράρω απέναντι στη Μπλακμπερν, να νικήσουμε και να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση μου". Παρότι ο Άλαρνταϊς έχει εγκαταλείψει με δημόσια δήλωση το κυνήγι της τέταρτης θέσης, ο μπολιασμένος στις νίκες, Στέλιος Γιαννακόπουλος αρνείται να παραιτηθεί.

" Έχουμε ένα όνειρο να κυνηγήσουμε. Ρεαλιστικός στόχος είναι πάντως η πέμπτη θέση και να αγωνιστούμε την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη", καταλήγει ο Έλληνας μέσος, ο οποίος θέλει απεγνωσμένα να εξορκίσει την κατάρα της αφλογιστίας που τον κατατρέχει την εφετινή σεζόν.





TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ