ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δίψα για διαρκείας μετά τα "μπαμ"

Δίψα για διαρκείας μετά τα "μπαμ"
INTIME SPORTS

Οι τελευταίες σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις έχουν αυξήσει την ζήτηση στα διαρκείας του Ολυμπιακού. Πόσα έχουν πουληθεί και πως μπορείτε να κλείσετε θέση στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τα καλύτερα για το τέλος, άφησε ο Ολυμπιακός στην φετινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από τις εξαιρετικές κινήσεις των προηγούμενων μηνών (Φέισα, Γέστε, Μαρκάνο κτλ) έκλεισαν με το καλύτερο τρόπο τα κενά στην μεσαία γραμμή.

Ο Μακούν είναι ήδη παίκτης των "ερυθρολεύκων", το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον αρχηγό της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Πάμπλο Ορμπάιθ, ενώ και ο Τζαμέλ Αμπντούν θεωρείται σίγουρος.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι Πρωταθλητές Ελλάδας απέκτησαν 12 ποδοσφαιριστές και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στην διάθεσή του δύο ισάξιες ενδεκάδες για να επιλέξει. Άλλωστε, οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη θα είναι αυξημένες και οι επιλογές επιβάλλεται να είναι πολλές.

Κι όλα αυτά την στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες, κινούνται σε πολύ ρηχά νερά και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά "παίζει" μόνος του, την στιγμή που θα μπορούσε να ακολουθήσει την ίδια τακτική και να έμενε με την ίδια ενδεκάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα με ευκολία. Οι αντίπαλοι άλλωστε αποδυναμώθηκαν.

Όπως είναι φυσικό, ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με τις μεταγραφικές κινήσεις και την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να γιγαντώσει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό και στην Ευρώπη και η ζήτηση στα εισιτήρια διαρκείας έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες.


Δεν είναι τυχαίο πως η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ λόγω των ελάχιστων θέσεων που έχουν απομείνει στα φτηνά εισιτήρια, αποφάσισε να ανοίξει και την Θύρα 10 (575€). Την Τετάρτη μάλιστα, το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως και τις 21:00, για όσους δεν προλαβαίνουν να προμηθευτούν ένα διαρκείας, λόγω εργασίας.

Οι Πειραιώτες έχουν πουλήσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 16.000 εισιτήρια διαρκείας (το μισό "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έχει... κλείσει δηλαδή) και ακόμη δεν έχει τελειώσει η διάθεση.

Για όσους πάντως θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο Φαληρικό γήπεδο, για τους εντός έδρας αγώνες σε Ελλάδα (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και Ευρώπη μπορούν να το κάνουν από τις 10:00 έως τις 17:00, με εξαίρεση την Τετάρτη (31/8) όπως σας προαναφέραμε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ