ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διπλό τσεκάρισμα από Νταμπίζα

Διπλό τσεκάρισμα από Νταμπίζα
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας με τον Δημήτρη Σαραβάκο είχαν δει αγωνιζόμενο τον Άγγελο Ζούλη και στα δυο ματς των Νέων του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό ενώ το ματς της Λεωφόρoυ το είχε δει και ο Αναστασίου.

Το όνομα του 19χρονου Άγγελου Ζούλη από τον Πανθρακικό ήρθε ξαφνικά στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό και σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση που αφορά το μέλλον αλλά σε καμία περίπτωση η ενδεχόμενη απόκτηση του δεν είναι κάτι που προέκυψε τυχαία.

Ο 19χρονος μέσος έχει τσεκαριστεί και ξανατσεκαριστεί από τους πράσινους οι οποίοι έχουν διαπιστώσει ότι έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του τα οποία αν εξελίξει και δουλέψει πάνω σε αυτά θα μπορεί να κάνει καριέρα.

Συγκεκριμένα ο Νταμπίζας με τον Σαραβάκο έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον δυο φορές αγωνιζόμενο τον Ζούλη ενώ και ο Αναστασίου τον έχει δει.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ματς των Νέων των δυο ομάδων που διεξήχθη στην Λεωφόρο στις 16 Νοεμβρίου του 2013 στην Λεωφόρο στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαίδης" είχαν βρεθεί τόσο ο Νίκος Νταμπίζας αλλά και ο Δημήτρης Σαραβάκος.

Επίσης παρών σε εκείνη την αναμέτρηση ήταν και ο Γιάννης Αναστασίου με τον συνεργάτη του Στιβ Ρούτερ και φυσικά ο διευθυντής της ακαδημίας, Γιάννης Σαμαράς, ο Χουάν Ρότσα αλλά και οι σκάουτερ του Τριφυλλιού, Κώστας Μπατσινίλας και Ανδρέας Λαγωνικάκης.

Διπλό τσεκάρισμα από Νταμπίζα


Φωτογραφία από την Λεωφόρο στον αγώνα των Νέων του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός που βρέθηκε πίσω στο σκορ κέρδισε τελικά με 4-1 με τον Ζούλη να ξεκινάει βασικός και να παίζει σε όλη την αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ματς των δυο ομάδων που διεξήχθη στις 15 Φεβρουαρίου 2014 στην Κομοτηνή οι Νταμπίζας και Σαραβάκος και πάλι είχαν βρεθεί στο γήπεδο και είχαν δει αγωνιζόμενο τον Ζούλη.

Τότε ο Ζούλης ήταν και πάλι βασικός και αναντικατάστατος ενώ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στην νίκη της ομάδας του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού με 3-1.

Διπλό τσεκάρισμα από Νταμπίζα
INTIME SPORTS


Φωτογραφία από την αναμέτρηση στην Κομοτηνή

Ο νεαρός άσος είναι γεννημένος το 1995 και έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Λιοσίων, τον Ιάσωνα στην Δ' Εθνική αλλά και στους νέους του Πανθρακικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ