ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλό "όχι" για Μήτρογλου, Τζιμπούρ

Διπλό "όχι" για Μήτρογλου, Τζιμπούρ
Τζιμπούρ Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε προτάσεις για τους Ραφίκ Τζιμπούρ και Κώστα Μήτρογλου με το συνολικό ποσό να αγγίζει τα 4.5 εκ. ευρώ.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα Daily Mail τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία του Ολυμπιακού ήρθε πρόταση της Σέλτικ για τον Κώστα Μήτρογλου, με τα χρήματα που προσφέρουν οι Σκωτσέζοι να αγγίζουν τα 3.5 εκ. ευρώ (μαζί με μπόνους λέμε εμείς).

Την ίδια περίοδο ο Ολυμπιακός δέχθηκε κρούση και για τον έτερο επιθετικό της ομάδας, Ραφίκ Τζιμπούρ, από την Τουρκία, με ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ.

Και οι δυο προτάσεις εξετάσθηκαν από την διοίκηση των ερυθρόλευκων, αλλά απορρίφθηκαν σε πρώτη φάση. Ούτως ή άλλως θεωρείται απίθανο να χάσει ο πρωταθλητής Ελλάδας τους δυο βασικούς του επιθετικούς τον Γενάρη, ειδικά με ένα ποσό κοντά στα 4 με 4.5 εκ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται ωστόσο αν επανέλθει μία ομάδα με καλύτερη προσφορά να έχουμε εξελίξεις, ειδικά στην περίπτωση του Αλγερινού άσου, ο οποίος δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο (αυτό που έχει λήγει το καλοκαίρι).

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, όμως λαμβάνοντας υπόψιν τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κοπή της πίτας και τη δύσκολη εποχή που ζούμε, καλό είναι να αφήσουμε ένα μικρό παράθυρο ανοικτό.

Πρόταση και για Σιόβα

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", στα γραφεία του Ολυμπιακού αναμένουν πρόταση για τον 24άχρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σιόβα κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Η ομάδα δεν έχει γίνει γνωστή, όμως με την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου και την παρουσία των Μανωλά, Κοντρέρας, μία τέτοια πρόταση δεν θα άφηνε ασυγκίνητους τους ερυθρόλευκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ