Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Διπλό "μπαμ" στη Νέα Ιωνία

Διπλό "μπαμ" στη Νέα Ιωνία
σκαλιδης

Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε η Νέα Ιωνία αφού μετά την συμφωνία με τον Δημήρη Ζιώγα, που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο, συμφώνησε και με τον Τάσο Σκαλίδη.

Ο 28χρονος επιθετικός, παρότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες προτίμησε τη Νέα Ιωνία. Στις πρώτες του δηλώσεις για την μεταγραφή του τόνισε: " Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Νέας Ιωνίας που με εμπιστεύθηκαν και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να βοηθήσω για την υλοποίηση του στόχου που είναι η άνοδος στην Γ΄Εθνική".

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής

Θετικά έκλεισε το θέμα του προπονητή στον σύλλογο, αφού η διοίκηση συμφώνησε με τον Φώτη Κοκκινέλη, μετά το ναυάγιο με τον Γιάννη Μανούσο.

Βατανιακός

Σε μία ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Βατανιακός, καθώς συμφώνησε με τον 25χρονο επιθετικό Χάρη Καλαμπαλίκη.

Ανατολή

Στην απόκτηση τεσσάρων νεαρών παικτών προχώρησε η Ανατολή. Ανακοίνωσε τον 18χρονο μέσο Σπύρο Κέντρο από την Βουνοπλαγιά, τον 21χρονο στόπερ Λευτέρη Δερμιτζόγλου από την ΑΕ Γιάννινα, τον 20χρονο πορτιέρο Κώστα Γιαννούση από το Κουκλέσι και τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Γιοτίτσα από το Κουτσουλιό.

Αχιλλέας Καμάρων

Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Καμάρων καθώς προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Δημήτρη Λαφαζανίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Εδεσσαϊκό. Την περσινή περίοδο πέτυχε 24 γκολ στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής.

Αχαϊκή

Τέλος στην συνεργασία με τον Γιώργο Γερογιάννη έβαλε η Αχαϊκή. Η διοίκηση της ομάδας είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά η διαφορά φιλοσοφίας, όπως είναι η επίσημη δικαιολογία, αποτέλεσε τον λόγο του διαζυγίου των δύο πλευρών.






















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ